Selamın aleyküm insigniateam ailesi 2011 1.6turbo aracımın baskı balata volan değişimi gelmiş durumda biraz araştırma yaptım ve sabit volana geçiş yapmayı düşünüyorum fikirleriniz nelerdir ? sabit volan kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Volan tercihi
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: ersinnisre View Postorjinal volana devam edin bence konfor değişiyor bilginize, arkadaşım 1.6 105bg 320nm multijete yaylı volan yerine ona uygun olan sabit taktırdı 1 hafta sonra yaylı alıp değiştirdi 2 defa masraf oldu.
Tercih sizin.
Yorum
-
Merhaba, aynı durumda olduğum için yeni konu açmak istemedim. 2011 1.6T aracımın debriyaj setini değiştireceğim, sebebi ise aracı seri kullandığım zamanlarda devir saati yükselirken hız ve ivmelenme aynı oranda olmuyor. aracı gösterdiğim usta baskı balata değişimi dedi. Volan değişimi görünmüyor gibi (vuruntu vs yok çünkü) ama olurda gerekirse diye biraz araştırdım ve hareketli Volantı Walmart marka yerli üretim olan sabit volant ile değiştirebilir miyim diye düşünüyorum. usta sabit Volantın ömürlük olduğunu söylüyor, fiyatıda oldukça uygun. Aşağıdaki fiyatları da baz alarak yorumlarınızı rica ediyorum. sabit Volanta geçmelimiyim, yoksa Volantı hiç değiştirmeyip sadece baskı balata ve rulmanı mı değiştireyim.
Sachs marka Volant 1800 TL (min).
Sachs marka debriyaj seti 800 TL
Sachs marka debriyaj rulmanı 250 TL
Toplam: 2850 TL
Walmart marka Volant + debriyaj seti 1000 TL
Toplam: 1250 TL
Insignia 1.4T Edition Elegance + Stil + 18" + AFL + Navi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: leondeniz View PostMerhaba, aynı durumda olduğum için yeni konu açmak istemedim. 2011 1.6T aracımın debriyaj setini değiştireceğim, sebebi ise aracı seri kullandığım zamanlarda devir saati yükselirken hız ve ivmelenme aynı oranda olmuyor. aracı gösterdiğim usta baskı balata değişimi dedi. Volan değişimi görünmüyor gibi (vuruntu vs yok çünkü) ama olurda gerekirse diye biraz araştırdım ve hareketli Volantı Walmart marka yerli üretim olan sabit volant ile değiştirebilir miyim diye düşünüyorum. usta sabit Volantın ömürlük olduğunu söylüyor, fiyatıda oldukça uygun. Aşağıdaki fiyatları da baz alarak yorumlarınızı rica ediyorum. sabit Volanta geçmelimiyim, yoksa Volantı hiç değiştirmeyip sadece baskı balata ve rulmanı mı değiştireyim.
Sachs marka Volant 1800 TL (min).
Sachs marka debriyaj seti 800 TL
Toplam: 2850 TL
Walmart marka Volant + debriyaj seti 1000 TL
Toplam: 1250 TL
Yorum
-
Konuyu ben de takipteyim. Yalnız Sabit Volan+Debriyaj setinin markası Walmart değil de VOLMERK sanki https://www.parcaatolyesi.com/index....oduct_id=12318
Yorum
-
Evet marka Volmerk'miş, (bana yedek parçacının telaffuzu öyleydi), adamların doğru düzgün bir web sitesi bile yok. Fiyatının da bu kadar ucuz olması ürünün kalitesi konusunda kafa karıştırmıyor değil. internette insignia üzerinde sabit volan uygulaması ile ilgili hiç bir veriye ulaşamadım. Hal böyle olunca yine orjinal parçalarla devam edeceğiz anlaşılan.Insignia 1.4T Edition Elegance + Stil + 18" + AFL + Navi
Yorum
-
Cümleten selamın aleyküm bu durum ile ilgili yeni bir başlık açtım oradan bakabilirsiniz eksik yazmış olabilirim ilk defa böyle detaylı bir şey anlatmaya çalıştım sorularınızı o başlık altında sorabilirsiniz
Yorum
Yorum