Orjinal yazı sahibi: ufukkk
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.6 sidi motor 2014 model bakım
Collapse
X
-
https://ozcelikopel.com/urun-detay/o...b16shl-buji-gm[/QUOTE]
dün 60 tl 'en 4 adet aldım.bugün fiyatı 103 tl olmuş.2018 Mart ayında 29 tl , 2019 mart ayında 103 tl
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Hmm, güzel "güncelleme" yapmış arkadaşlar (1 günde %70 zam; oh ne güzel)...
Bu durumda Bosch alınır :
Opel yedek parça, BMW yedek parça ve birçok araç modeline ait orijinal ve eş değer oto yedek parçalarına anında onlineyedekparca.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Şurada da orijinal denmiş ama emin olmak lazım :
Otoipek Hasar Servisi Ankara'da Anlaşmalı Sigorta Şirketleri ile araçlarınız'daki hasarları onarıyoruz.Kaporta,Boya , Mekanik onarımların adresi
Biraz daha yüksek fiyatlı ama yine de yukarıdaki fiyata göre ucuz seçenekler :
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: eto1907 View Post
Eşşeğin kulağına suyu kaçırmak tabiri burada vücut bulmuş halidir.
Forumu mu takip ediyorlar nedir.
Neyse ufukkk hocanın verdiği linkler ilerisi için kayıtta dursun. Böyle fırsatçılara imkan vermemek lazım.
Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: BirFani View Post
dün 60 tl 'en 4 adet aldım.bugün fiyatı 103 tl olmuş.2018 Mart ayında 29 tl , 2019 mart ayında 103 tl
Forumu mu takip ediyorlar nedir.
Neyse ufukkk hocanın verdiği linkler ilerisi için kayıtta dursun. Böyle fırsatçılara imkan vermemek lazım.[/QUOTE]
Ah ah, 29 tl'den stok yapsaydım keşke, en azından 2 takım al kenarda dursum dimi? Fiyata bak.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Hocam açıkçası bende almadığıma pişman oldum. Hayırlısı artık olan oldu.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ufukkk View Post
Gerçi aracımı sattım ama hala aklım insignia'da. Yakın zamanda tekrar alırım.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ufukkk View Post
Bunu bilmemiz iyi oldu. Sonraki değişimde alırım sanırım.
Bu arada buji değişim periyodu nedir acaba.?
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: BirFani View Post
Emre hocam insiginasız olmaz. Siz yine bir insignia alın
1- Yine insignia almak,
2- Mondeo almak,
3- 30.000tl civarı bir araç alıp ona binmek. Çok km yaptığım için yeni araçlara fazla binemiyorum. Km yükseliyor diye elimde fazla tutmuyorum.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Merhaba Arkadaşlar İnsignia ile bende aranıza katıldım yeni. Aracı aldıktan sonra özel servise bakıma götürdüm. Bujileri kontrol ettirdiğimde değişmesi gerekli olduğu iletildi ve parçacıdan şase kodu ile buji istediler. Aracım 2015 model b16shl motor kodlu 170 hp sidi ,şase w0lgt ile başlıyor. Gelen bujiler orjinal GM 55490097 kodluydu , fakat aracın üzerinden 2 mm uzun olduğu için subaplara vurma ihtimali nedeniyle değiştiremediler. Forumda buji ile ilgili konuları okudum. Nette yaptığım araştırmalarda https://opel.7zap.com/en/car/g09/p/1/37-1/#5 parça sitesinde 55488380 kodlu ürünü kullanın diyor. Bu ürün piyasada yok. Bosch marka baktım sitesinde üretilememektedir diyor. Geçmişte serviste buji ile ilgili servis değişim yaptığı yazıyor arkadaşlar. Değişim sonucu 55490097 parça koduna mı geçildi ? ax16ht ile b16shl motor kodları için hep 55490097 kodlu ürün var nette. Konuyla ilgili tecrübe edinmiş arkadaşlar var ise yardımlarını bekliyorum.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mustangieee View PostMerhaba Arkadaşlar İnsignia ile bende aranıza katıldım yeni. Aracı aldıktan sonra özel servise bakıma götürdüm. Bujileri kontrol ettirdiğimde değişmesi gerekli olduğu iletildi ve parçacıdan şase kodu ile buji istediler. Aracım 2015 model b16shl motor kodlu 170 hp sidi ,şase w0lgt ile başlıyor. Gelen bujiler orjinal GM 55490097 kodluydu , fakat aracın üzerinden 2 mm uzun olduğu için subaplara vurma ihtimali nedeniyle değiştiremediler. Forumda buji ile ilgili konuları okudum. Nette yaptığım araştırmalarda https://opel.7zap.com/en/car/g09/p/1/37-1/#5 parça sitesinde 55488380 kodlu ürünü kullanın diyor. Bu ürün piyasada yok. Bosch marka baktım sitesinde üretilememektedir diyor. Geçmişte serviste buji ile ilgili servis değişim yaptığı yazıyor arkadaşlar. Değişim sonucu 55490097 parça koduna mı geçildi ? ax16ht ile b16shl motor kodları için hep 55490097 kodlu ürün var nette. Konuyla ilgili tecrübe edinmiş arkadaşlar var ise yardımlarını bekliyorum.
Buji değişimi yaptıpım esnada cagri hocamın verdiği bir bilgi vardı ancak bende emin olamamıştım.
Aşağıdaki linkten bi inceleme yapmanızda yarar var.
https://www.insigniateam.com/forum/t...zinli-bujileri
Yorum
Yorum