BirFani hocam fiyat bayağı artmış. Ben mart ayında tanesini 29tl den almıştım. Ama piyasaya göre hala ucuz satıyorlar.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.6 sidi motor 2014 model bakım
Collapse
X
-
%21 İndirimli fiyatına baktım şimdi halen 4 tanesi 395 TL ye satıyorlar.
58 TL ye satan yerden bir ara 4 tane daha mı sipariş versem diye düşünüyorum nede olsa ilerde lazım olacak
Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.
Yorum
-
Ben de 15bin km önce bujileri değiştim. Birkaç ay önce nette indirimden 4 adet buji aldım saklıyorum. Yani aslında bir sonraki buji değişimi için bujiler hazır ancak 2 sonrası için de bu bujleri indirimli olduğu için alıp almama konusunda kararsızım..@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Wolverine View PostBen de 15bin km önce bujileri değiştim. Birkaç ay önce nette indirimden 4 adet buji aldım saklıyorum. Yani aslında bir sonraki buji değişimi için bujiler hazır ancak 2 sonrası için de bu bujleri indirimli olduğu için alıp almama konusunda kararsızım..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Wolverine View PostTelefonla aradım. Üye olmadan sipariş verince bu sorunu yaşamazsınız dediler. Ben de üye olmadan sipariş verdim ve oldu. 4 adet buji 235 tl 2.yedek bujiler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View Post
Aracınız makyajlı kasa 1.6T mu? bujilere baktım birkaç kod var. benim aracım makyajlı kasa 1.6T@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
Yorum