Orjinal yazı sahibi: Horizon star
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yağ eksiltme
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: Reecoo View Post
Teşekkürler o zaman motoru açtıracağız mecbur.
Yorum
-
Değerli arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrardan merhaba. Aracımın motorunu açtırdım. Piston segman subaplar değişti. Yaklaşık 500 km dir kullanıyorum şuan için bi sıkıntı görünmüyor. Motor açılmışken turboyuda revizyon ettirdim, baskı balatayı değiştirdim. Piston segman da 0.50 büyük takıldı. Diskler tornalandı ften balataları değişti. Subap gaydları lastikleri falan derken motor sıfıra yakın oldu. Ben aracımı gidiyor zannediyordum taaki bu işlemleri yaptırana kadar. Şuan araç hakkını vere vere gidiyor. Biraz daha kullandıktan sonra yağ eksiltip eksiltmediği hakkında bilgilendirme de bulunacağım. Saygılar.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Reecoo View PostDeğerli arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrardan merhaba. Aracımın motorunu açtırdım. Piston segman subaplar değişti. Yaklaşık 500 km dir kullanıyorum şuan için bi sıkıntı görünmüyor. Motor açılmışken turboyuda revizyon ettirdim, baskı balatayı değiştirdim. Piston segman da 0.50 büyük takıldı. Diskler tornalandı ften balataları değişti. Subap gaydları lastikleri falan derken motor sıfıra yakın oldu. Ben aracımı gidiyor zannediyordum taaki bu işlemleri yaptırana kadar. Şuan araç hakkını vere vere gidiyor. Biraz daha kullandıktan sonra yağ eksiltip eksiltmediği hakkında bilgilendirme de bulunacağım. Saygılar.@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
Yorum