Arkadaşımda 15 model otomatik 1.6 sidi insignia mevcut opel yetkili serviste yakın bir arkadaşı var bakım için gittiğinde ona bunu hemen elden cıkar bu motorlarda subap sorunu var 10 15 tl arası masraf açıyor suan bizim elimizde 3 tane bu sekilde araç var diğer yetkili servislerde de benzer durum var hemen sat demiş arkadaşın aklı karışmış ben lpg li olabilir onlar dedim ancak değilmiş ben pek inandırıcı bulmadım arkadaşa böyle birşey olsa insigniateam de konuşulur vs dedim acaba başına böyle birşey gelen var mı veya duyan
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.6 t sidi motor önemli bir soru
Collapse
X
-
servis çalışanları böyle olunca tabiiki boş bir passat kadar kıymet görmez piyasada...1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
- Beğenmeler 1
-
Benim özel servis ustam da sidi motorun çok iyi ve sorunsuz olduğunu söyledi ,arabayı degistirirsem de bu motordan almam gerektiğini söyledi. Siz bakmayın millete.2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
- Beğenmeler 1
Yorum
-
aynısı bende de var yakıt ve performanstan çok memnunum lpg dahi taktırmayı düşünmüyorum.Ben de almadan önce çok araştırdım yetkili serviste yakın tanıdığım vardı ona sordum.Hiç bir kusuru kronik sorunu yok dedi.Ama yakıtından dolayı bana sorarsan dizel al dedi.Ben hem dizel sesini sevmiyorum hem de benzin performansı yüksek o yüzden bunu tercih ettim.İsabetli karar verdiğimi düşünüyorum.Sadece sanki şanzumanı biraz ağır davranıyor gibime geldi o kadar.ondan da şikayetçi değilim.Yapan mühendizlerin de mutlaka vardır bi bildiği
Yorum
Yorum