Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 t sidi motor önemli bir soru

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.6 t sidi motor önemli bir soru

Arkadaşımda 15 model otomatik 1.6 sidi insignia mevcut opel yetkili serviste yakın bir arkadaşı var bakım için gittiğinde ona bunu hemen elden cıkar bu motorlarda subap sorunu var 10 15 tl arası masraf açıyor suan bizim elimizde 3 tane bu sekilde araç var diğer yetkili servislerde de benzer durum var hemen sat demiş arkadaşın aklı karışmış ben lpg li olabilir onlar dedim ancak değilmiş ben pek inandırıcı bulmadım arkadaşa böyle birşey olsa insigniateam de konuşulur vs dedim acaba başına böyle birşey gelen var mı veya duyan

servis çalışanları böyle olunca tabiiki boş bir passat kadar kıymet görmez piyasada...
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Bende benzeri bir düşünceye sahibim böyle önemli bir durum olsa ki sanmıyorum gizlenip yapılmaması mümkün değil

Yorum

Çamuru at, en azından izi kalsın. Biri, bir yerde bir yalan atar, sonra işitir kendisi inanırihihi

Yarın, öbür gün 'kronik sorun' diye tüm opel sitelerinde konu açarlar, kim dedi , öyle diyorlar.
        Ağabey kim diyor, bilmem , öyle diyorlar iştehaha

Yorum

Aynen Şaman abi daga önceki modelde de benzin istasyonu ile ortak olursun vs diye cok yaktığını söylediler ancak denildiği kadar yakmadıpı ortadaydı bunda da benzer durum olduğu aşikar ancak ben yine de burada teyit etmek istedim

Yorum

Bu motor sadece Insignia'da ve Türkiye'de kullanılan bir motor olsa neyse, tüm ürün gamında kullanılan bir motorda böyle bir problem olsa ve sonuçları bu kadar ağır oluyorsa mutlaka geri çağırma olurdu...

Yorum

Aracımı persembe günü Arkas karşıyakaya 30bin bakımına götürdüm.Aracımı yeni aldığım için sordum kronik birşeyi var mı? Diye.Hiçbir sorunu yok sadece lpg takma dediler.

Yorum

Saçma bir şehir efsanesi başlamadan bitti sanırım

Yorum

yetkili servisteki arkadaşınız büyük ihtimal çalıştığı firmaya kızmış ve elinden geldiğince o firmaya zarar vermeye çalışıyor.
                  insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Benim özel servis ustam da sidi motorun çok iyi ve sorunsuz olduğunu söyledi ,arabayı degistirirsem de bu motordan almam gerektiğini söyledi. Siz bakmayın millete.
                    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

aynısı bende de var yakıt ve performanstan çok memnunum lpg dahi taktırmayı düşünmüyorum.Ben de almadan önce çok araştırdım yetkili serviste yakın tanıdığım vardı ona sordum.Hiç bir kusuru kronik sorunu yok dedi.Ama yakıtından dolayı bana sorarsan dizel al dedi.Ben hem dizel sesini sevmiyorum hem de benzin performansı yüksek o yüzden bunu tercih ettim.İsabetli karar verdiğimi düşünüyorum.Sadece sanki şanzumanı biraz ağır davranıyor gibime geldi o kadar.ondan da şikayetçi değilim.Yapan mühendizlerin de mutlaka vardır bi bildiği

Yorum

Sizlerden kullanıcılardan olumlu geri dönüşler gelmesi birkaç yıla almayı düşündüğüm bu araç için memnun oldum dediğim gibi bemde cok ihtimal vermedim ancak arkadaşın tanıdık ustası cok iddialı konuştu ancak ihtimal o zamanda simdide vermedim

Yorum

İşleniyor...
                        X