Arkadaşlar merhabalar arkadaşımın tamirhanesinde benim aracın boğaz kelebeğini temizledik ve video 'ya aldık belki kendisi uygulamak isteyen arkadaşlarımıza yardımı dokunur düşüncesi ile video 'u ekliyorum görüşmek üzere
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Boğaz Kelebeği Temizliği Video Çektim
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: FacomX View PostSüper araçta hissedilir bir rahatlama olması lazım bu işlemlerden sonra bunu hissettinizmi?
Benim araçta rolanti de düzensizlik vardı map/maf birde boğaz kelebeği temizliğinden sonra gayet iyi bir duruma geldiSon düzenleme: sakirdonmez; 28.03.2017, 15:49.
Yorum
-
Elinize sağlık
.
Bende map maf gaz kelebeği temizligini serviste yaptırmıştım. Rölantide daha pürüzsüz çalışıyor araç.İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: balkes View Posteline sağlık Şakir. Dizel araçlarda da map maf ve boğaz kelebeği var mı? Temizliği gerekiyor mu? Yaklaşık kaç km bir yapılmalı?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: arel2434 View PostMap ve map sensörünü temizlemeye pek yanaşmıyor servis. Bilgisayarda herhangi bir problem yok, temizliğede ihtiyaç yok dediler :S
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sakirdonmez View Post
Hayır adaptasyona gerek yok sadece bir kaç kez esp ışığı yandı ama kendi kendine söndüBeyaz 1.6 T Cosmo Flexride DVD800 Infinity
Yorum
Yorum