Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sunroof ses problemi!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sunroof ses problemi!!!

Herkese merhabalar,yarin icin servisten randevu aldim,kismet olursa oglenden sonra araci goturecegim,aracim 1.800 km de olmasina ragmen arnavut kaldirimi yolda sunroof tamamen acik konumdayken ses yapiyor cam titreme sesi diye ifade edicem ne kadar aciklayici oldu bilmiyorum ama sanki cam arabanin tavanina deyiyor titriyor gibi bir ses. Yine sunroof ayni konumdayken cukurlardada ses yapiyor ya da sunroof acikken bagaj kapagi kapi kapatirken ayni sesi aliyor. Servis calisaninada soracagim,sizlerede danismak istedim. Sunroof ta ki problem her neyse sorunun cozulmesi icin aracin ic tavan dosemesi vs.. sokulecek. Montaj sonrrasinda aractan trim sesi gelmesinden korkuyorum. Bu sorundan kurtulalim derken can sikici durumlarla karsi karsiya kalmak istemiyorum. Zaten arabanin henuz 1.800 kmde olmasi ve bu tarz bir problem yasiyor olmam yeterince can sikici oldu benim icin. Belki bir baskasini rahatsiz etmeyecek bir ses ama takintiliyim biraz bu konularda. Uzun vadade de can sikacak seyler olsun istemiyorum. Montaj yaparkende tavan dosemesindenn once slikon spreyi ile girissinlerde istemiyorum. Engin tecrubelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim. Herkese iyi forumlar.
    cCc

Söktak'tan bir sorun olmaz, kırılan klips olursa yenisiyle değiştirsinler. Ben 16 yaşındaki arabanın tavanını söktürdüm, yaşına rağmen sorun olmadı
    InsigniaTEAM

Yorum

Sökülmesinde sorun olacağını düşünmüyorum. Geçmiş olsun muhtemelen üretimden kaynaklı bir problemdir, forumda sunrooftan şikayetçi olan pek fazla kullanıcı yok.

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
      2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

degerli yorumlariniz icin cok tesekkurler... bu hafta ici goturecegim servise
        cCc

Yorum

Merhaba ,

Gelişmelerle ilgili bilgi verir misiniz? Bende de aynı sorun vardı açıkçası daha kötü oldu. tavan döşemesine kadar değiştirdiler sorun çözülmedi.

Yorum

İşleniyor...
          X