Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Krom çıtalarda renk değişikliği

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Krom çıtalarda renk değişikliği

Jantlar için aşağıdaki aparat var bende. Matkaba takarak jantları süper yapıyorsun ama bizim jantlar krom kaplı olmadğı için pek kullanmıyorum. Amerikada jantları çoğtu krom kaplı.

2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

O aparat güzelmiş abi malesef ben meg. pad ile yavaş yavaş uğraşıyorum
      2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Ömür duymasın ihihi ama jantlar için Meguiars wheel cleaner 1 numara. Daha etkili jant temizleyici görmedim.

Meguiar's, Dünya'nın lider oto şampuanı, pasta, cila, hare giderici, wax, boya koruma, seramik kaplama markası. Meguiar's Bayileri ve Blog Sayfası

Yorum

jantlar sarardı garantiden değişirmi diye topik açarsın sen elbet Gökhan abi
          2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Sen bu jant temizleme ürününü her yıkamada kullanıyor musun abi? İronX ve İron Cut hakkında ne düşünüyorsun?Yani buna göre bir kıyaslama yapılırsa.Bir de bu ürünleri sürekli kullansam janta herhangi bir olumsuz etkisi olur mu?

Konuyu da dağıttım oldukça
            2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Kral burdayken vezirlerle uğraşmaya gerek yok ya
              2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Konu yine detailingle ilgili sonucta. Ben 3-4 haftada 1 bu urunu kullaniyorum. Aralarda bilberry.
                Bilberry iyi jant temizleyicisi ama meguiars kadar degil. Zaten 1:4 oraninda sulandiriyorsun. Ardindan bol su yikarsan bir sey olmaz. Omur biliyorsun 6 aydir falan kullaniyorum. Simdiye kadar birsey olmadi. Surekli kullanim sorun cikartabilir. Ama kir artinca meguiarsdan iyisi yok.

Yorum

Kiral meguiars, vezir bilberry

Yorum

Çıtalarda bulanıklaşma benimkindede var vaktim olmadıgı icin bir türlü degiştiremedim. Ama iki tane ürün denedim ikiside bulanıklığı gideriyor. Bazı yerlerde yıkatınca sorun tekrar geriye geliyor. kullandığım ürünler Turtle wax krom parlatıcı ve henkel gümüş parlatıcı. ikiside eskisi gibi parlamasını sağlıyor ama henkeli hem uygulaması kolay hemde biraz daha iyi sonuc verdi gibi geldi bana. Henkel biraz daha katı olduğu icin cok dagılmıyor cam arasına girmiyor. Ama aşındırıcı etkisi var mı bilmiyorum.

Yorum

kuyu suyu kullanımından ötürü oluyor çıtalarda matlaşmalar
                      2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
                      yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

Merhaba arakadaslar ben arabamı aldıgım 3 gun sonra yıkatım.sanrfun etrfındakı lastıkler beyaz renge börundu ve sol arka kapıdakı mıklejda renga renge börundu ayrıca yan aynlardakı sıyaj pılastkler beyaz leker cıktı yıkmacı bu pasta cılayı ıyıce sılmısler dedı ıyıce sılnmesı gerkır bu pasata izi dedı.servısı aradım getrırın degstrız dedıler ama gıdemedım islerımın yogunlugundan dolayı.2 ay sonra ancak gıde bıldım fotosunu cekıp yoladılar 1 ayı gectı servsı aradım daha haber beklıyoruz dedıler dun yıne ardım garntıye gırmıyormus dıye cevap gelmıs dendı bana.yanı 2 aya yakın oldu admlar aryıp ta cevap geldı garntıye gırmedı demye tenzul etmıyorlar.dun ben aradıms ervsı ögrendım opel ataköyun özeligı bu curuze arbamdada bu sekılde ataköy servisıyle sorun yasmıstım.servıs konsunda nednse sorun yasıyorum her arabamda ataköy de:
                        ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

Pasta izleri kalıcı leke değildir. Bazı kimyasallar ile temizlenebilir. Boya üzerinden çok rahat çıkartılır.
                          Siyah Plastik yüzeylerdeki beyazlaşma ise bazı kimyasallarla giderilebilir.

Yorum

bu gun tekrar opel ataköye gıtım malesef cıtamı degstrmedıler garantı kapsmına gırmıyormus.fıyatıse tek cita 265 tl dedıler ) cok ısrar etım arabayı aldıgım 3 gun sonra bu cıta rengı soldgunu gördum ve musterı temsılcsını aradım getırın degstrelım dedı ama gıdmedım 1 ay sonra gıde bıldım.musterı temsılcsı sinan beyde geldı oda ugrastı ama garntıye gırmez dedıler sınan bey 150 tl ye degstrlım dedı 115 tl ındırım yaptı.yapamdım dısrdan getrıp taktrayım dedım olmaz dedıler.fıltrlerı falan varmıs hepsı bı degisıyormus.sonunda opel genel merkeze sikyet edın dendı bana baklım sıkyet dılkcemı yazcam ama sonuc almaycam galıba.
                            ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

Arkadaslar servıs e ıkı kere gıtım..sol araka mıklej citamın garantıye gırmez dedı servıs.arabayı aldıgımda bu cıta bu skıldeydı.bende 25 haziranda opel genel merkeze sikayet etim.mail atım maile gerı dönus yapıldı bana aynı gun...bu gunde telfondan aradılar benı citanız garntıden degscek dediler...servisi bilgindirecegiz servis sizi arayacaktır dedıler bana..

sizlerde buyle sorunlar varsa genel merkeze sikeyet forumu doldurup yolayın sonuc alırsınız...ben aldım soncu)
                              opel guzl araba coks evıyorum arabamı ama bus ervisler bazne beni cileden cıkartıyor..servıslerımızde musterı memunyetı denen bisey yok..hemen kulncı hatası deyip garantıye gırmnez denıyor bıze ama genel merkeze sikyet etinizmi genel merkez servislerin kafasına vuruyor ve musterıden yana oluyor genelde...

Yorum

ayrica ınsgnia dan önceki arabam curuz ydi ondanda her iki ön amasörlerde sorun yasıyordum deflrca servise götrdum yapack bısey yok dedıler aban gecitirdıler..
                                ordada opel genel merkeze sikyet etmistim ve her iki amsörlerim degstrmislerdi gecen sen )ama amsörler yıne ayniydı cok ser ve lakurlu ses yapıyordu piskoljimi bozmustu baktım olcak gibi degil hanima verdım arabayı.simdi hanım da sikayetci amsörlerden )
                                yani soncu ben hep genel merkeze sıkyeten almısım servıslerden hıc memun degılım..

Yorum

İşleniyor...
                                X