Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia bagaj havuzu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Insignia bagaj havuzu

Orjinal yazı sahibi: iatros
    hayret kargo parası istemediler 138 tl ye 2 tane aldım 1 ınıde hedıye gerçi kargo parası muhtelemelen karşı ödemeli olarak gelir
    Çok yararlı oluyor, özellikle detailing ürünleri döküldüğünde üzülmüyorsun ihihi
    2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: turquaz72
      Orjinal yazı sahibi: iatros
      hayret kargo parası istemediler 138 tl ye 2 tane aldım 1 ınıde hedıye gerçi kargo parası muhtelemelen karşı ödemeli olarak gelir
      Çok yararlı oluyor, özellikle detailing ürünleri döküldüğünde üzülmüyorsun ihihi
      kesinlikle ama dodo çantayı hafif kaydırıyor bu ona da çırtlı bir bağ bulacagız ya da ilk yardım cantasıyla sabıtleyecez
      2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

ARKADAŞLAR VERDİĞİNİZ BİLGİLER VE TAVSİYELER İÇİN KENDİ ADIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. BENDE HEMEN SİPARİŞ VERDİM İNŞALLAH KISA SÜREDE GELİR.

Yorum

Arkadaşlar bişey dikketimi çekti ben siparişi verdim fakat ince stepneli modeller için diyor benim stepne büyük sorun olurmu acaba. Başka seçenekte yoktu.

Yorum

Havuzum geldi çok güzel oturdu vallahı cok sevındım
            2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

güle güle kullan

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                Arkadaşlar bişey dikketimi çekti ben siparişi verdim fakat ince stepneli modeller için diyor benim stepne büyük sorun olurmu acaba. Başka seçenekte yoktu.

nası yani, stepmeniz tam boymu ?

Yorum

hasan bazı serilerde tam boy çıktı

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

yahu bende bugun tam stepne yarım derken actım baktım aa o da ne ufacık degısık anomalılı bır teker Allahtan burada yazılmısta anladım olayı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                      hasan bazı serilerde tam boy çıktı

hım, saol abi bilgi için, keşke bizdede tam boy olsa ama 18lık lastık nasıl sıgcakkı stepne yerıne...

Yorum

Tam boy olunca bagaj biraz küçülüyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

bana kalırsa d segmenti araçlarda genelde 195-215'lik lastikler olduğu için sorun olmuyordu ama Insignia'da malum 245'lik lastik var bu yüzden ince stepne koyuyurlar.
                          InsigniaTEAM

Yorum

evet benim stepne tam boy aracım 2009 model

Yorum

yps plastikten aldim: paylasip bilgilendirenlere tesekkur ederim. insigniamla yaptigim en uzun yol 350 km civarinda oldu, su an arac 1000i gecti, bagajla bir kez alisveris yaptim, ses kesme farkini anlayamadim henuz ama memnunum. Fotograflarda sert gibi gorunuyor ama rahatlikla kivrilabiliyor. Begendim.

Yorum

konuyu hortlatayım, dün yine bagaj havuzu siparişi verdim, fiyat 75lira olmuş, kapıda ödemeyle, bilgilerinize...... ama düşünen arkadaşlar varsa toplu alımda pazarlık yapılabilir......

Yorum

İşleniyor...
                                X