Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia bagaj havuzu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Insignia bagaj havuzu

az önce ürünü yerleştirdım, cup diye oturuverdi, evet öle kayma, ses filan yapacak bi ürün değilmiş, yumusak malzemeden uretılmıs zaten, güzel bi ürün, begendim, yardımcı olan herkese tesekkurler tekrar...

Yorum

Evet gerçekten güzel ve faydalı bir ürün ve hasanın dediği gibide "cup" diye oturuyor şimdi rahat rahat bagaja çamurlu poşetleri koyabilirsin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

+1
        2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

verilen parayı da hak ediyor yani.. hayırlı olsun qüle qüle kullanın

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

teskkr edrım, sonuna kadar hakediyor bence parasını, herkese tavsiye ederim, 3 gün içinde ayagınıza kadar geliyor....

Yorum

ya arkadaşlar bu firma gerçekten aşırı güvenli neden derseniz ben geçenlerde internetten sipariş verdim banka havalesi seçeneğini seçtim diyordu ki havaleniz geldikten sonra ürünü göndereceğiz ancak gelin görün ki ben işlerimin yoğunluğundan havaleyi yapmayı unutmuşum neyse cuma günü akşam işyerine geldim bir baktım kocaman bir kutu içinde de bagaj havuzu adamlar parasını vermeden bile göndermişler şimdi durduk yere borçlandım artık pazartesi telefon edip durumu düzelteceğim ürün de gerçekten çok kullanışlı gibi

Yorum

arkadaşlar sanırım bir tek ben kaldım havuzunu alamayan cuma firmayı aradım kargo ile irtibata geçti, dağıtımdaymış demişler halen elime geçmedi... inşallah pazartesi elime ulaşır...

Yorum

Bende teslim aldım.Firma çok güvenilir ve müşterisinin yanında üründe logolu ve yerine oturuyor.Ayrıca Yücel Beye'de ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ediyorum.

Yorum

Arkadaşlar,

http://www.hepsiburada.com/Liste/mod...tegoryId=26021

Bu ürün temsili resim diyor ama MODACAR markalı. Birebir uyar mı sizce?

Yorum

abi gerçeği böyle değil zaten bu temsili resim evet.. araçlarımız birebir uyumlu bagaj havuzu bu abi;

bu havuz zaten özel üretim olduğu iiçin birebir uyumlu ve hepimiz aldık gayet güzel ve kaliteli bi ürün çokta faydalı

Yorum

bagajda böyle duruyor tamamen oturuyor zaten, bi boşluk falan kesinlikle yok, zaten öyle bi yerleşiyorki bagaja öyle paspaslar gibi en ufak bi oynama yok abartmıyorum kaldırmak isteyince bile yapışıyor sanki ses, yerinden oynama,zıplama vs kesinlikle yok ve renk uyumu da çok başarılı, sırıtmıyor.. çok kullanışlı faydalı bir ürün almayanlara da tavsiye ederim araçlarımızın temizliği açısından en az paspaslar kadar bu havuzlarda önemli bence

*** fotoğraf 'goday' kullanıcıadlı üyemizin iletisinden alıntıdır..*

Yorum

aldığınız havuz nerden alındı bende düşünüyorum,
                          hepsiburada.com da var aynımıdır acaba bilindik sizden onaylı bir ürün alayımda sorun olmasın demmi
                          2011 COSMO DVD 800 NAVİ TEKNİK GRİ
                                           34 GF 5009

Yorum

Orjinal yazı sahibi: asçelik
                            aldığınız havuz nerden alındı bende düşünüyorum,
                            hepsiburada.com da var aynımıdır acaba bilindik sizden onaylı bir ürün alayımda sorun olmasın demmi

bu siteden sipariş verebilirsiniz....

Yorum

Bende 2 tane sipariş vereyim bari. 1 tanesini teyzeoğluna hediye alayım. Çok faydalı bagaj için astradada kullanıyorum hepsiburadadan almıştım çok faydasını gördüm. hepsiburadada kargo bedava ordan alayım bari buraya 15 lıra kargosu tuttar zaten.
                              2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

hayret kargo parası istemediler 138 tl ye 2 tane aldım 1 ınıde hedıye gerçi kargo parası muhtelemelen karşı ödemeli olarak gelir
                                2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

İşleniyor...
                                X