Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia bagaj havuzu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Insignia bagaj havuzu

Ya kardeşler ST için bagaj havuzu var mı (?) YPS ye mail attım bizde yok dediler. Eski araca oradan almıştık hep beraber ve çok da işime yarıyordu. ST ye geçince uygun bagaj havuzu bulamadım. Acaba ST si olan arkadaşlardan bagaj havuzu kullanan var mı ?.
    Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Bende sormuştum,evet orada yok
      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Alıyorsunuz tank gibi arabaları sonra bagaj havuzu niye yok
        2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Ben servisten almaya karar verdim st icin. Biraz tuzlu olacak ama baska care yok galiba.
          2014 BMW 320d

Yorum

Kauçuk paspas alıcaklara haddim olmayarak bir tavsiyede bulunucam tercih sizin tabiki...Yukarıdaki linkte verilmiş paspas kalitelerinin bilemem ama ben orjinal paspastan çok memnunum.Çok kalın ve güzel bir malzemeden yapılmış.Araç sabitleme deliklerine oturduğu için kayma yapmıyor.Fiyatıda 120TL idi sanırım ama servisinizle aranız iyi ise buna güzel birşeyler yapılıyor...Sonuç olarak hem çok daha şık ve çok daha kaliteli üstelik orjinal paspasınız(İnsignia yazılı) olmuş oluyor.

Ayrıca o parlatma sıvısıda bence hikaye Eğer bu işe çok önem veriyorsanız benim gibi piyasada çok daha kaliteli koruyucu ve parlatıcı ürünler var
            2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
              Kauçuk paspas alıcaklara haddim olmayarak bir tavsiyede bulunucam tercih sizin tabiki...Yukarıdaki linkte verilmiş paspas kalitelerinin bilemem ama ben orjinal paspastan çok memnunum.Çok kalın ve güzel bir malzemeden yapılmış.Araç sabitleme deliklerine oturduğu için kayma yapmıyor.Fiyatıda 120TL idi sanırım ama servisinizle aranız iyi ise buna güzel birşeyler yapılıyor...Sonuç olarak hem çok daha şık ve çok daha kaliteli üstelik orjinal paspasınız(İnsignia yazılı) olmuş oluyor.

Ayrıca o parlatma sıvısıda bence hikaye Eğer bu işe çok önem veriyorsanız benim gibi piyasada çok daha kaliteli koruyucu ve parlatıcı ürünler var
              evet kaucuk plastıklerın malzemesı harıka cok kolay temızlenıyor bırde bej rengını de getırseler tam super olacak
              2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Abi bej değil de ben kahverengi olsun istedim.Malesef yalnızca siyah olan var.Ama olsun çok sırıtmıyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: laserion
                  Benimde acil kauçuk bagaj havuzu+ paspas almam gerekiyor. Halılı mevcut olanları çamur yaptım bile şimdiden

Şu linktekileri almayı düşünüyorum. Ne dersiniz?

Bagaj havuzu = 63,90 TL (ince stepneye göredir heralde değil mi?)

Paspas=63,13 TL
                  Paspası servisten de alabilirim. Fiyatı biraz fazlaymış olsun ama Insignia yazılı orjinal, delikler falan da olması güzel olur.

Bagaj havuzu için verdiğim linkteki iyi midir peki. Yoksa onu da servisten veya başka yerden mi temin edelim?

Açıkçası Hepsiburada.com dan da alışveriş yapmamak için yeminim vardı. Onu da bozucaz
                  Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance  - 2012
                  VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013

Yorum

İnsigniaTeam olarak bagaj havuzu kullananların çoğu aşağıdaki verdiğim linkten aldılar.Ben de bu üründen aldım ve çok memnunum.Ne çok sert ne çok yumuşak.Hafif olması bir avantaj.Piyasada bazı ürünler var demir gibi onlar hoş değil.Uyumsuzluk sorunu yok(ince stepne var ise) bire bir aracın davlumbaz kıvrımlarıyla uyumlu.Bagajda yerleşince boşluk kalmayacak şekilde oturuyor ve havuz şeklinde olduğundan zamin döşemesini koruyur.Malzeme olarak da kalitesi güzel ve yine "İnsignia" yazısı olması görsel açıdan bir artı.

Firmada müşteri güveni ön planda.Bunu nereden çıakrdın derseniz Ben sipariş ettim ama havaleyi daha yapmamıştım herhalde havale yapınca gelir diyordum bir baktım ertesi gün gelmiş.Çok mahcup oldum hemen havale yaptım ve bir mail attım.Açıkcası 70 liralık bir ürünü kolay kolay kimse parayı almadan göndermez.

Ürünün linki aşağıdadır.Yalnızca ince stepneli modeller için sedan ve hatchback modelleri var ST için mevcut değil.Zaten aracınız sedan ve son gelenlerden olduğu için ince stepnelidir.Sorun yaşamazsınız.Saygılarımla...

Yorum

Zaten bagaj havuzunu yapan 1-2 firma var servislerde bu aksesuar yok

Orjinal paspaslarda da insignia yazıyor oda şık duruyor Halı paspas

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

YPS nin bagaj havuzu kesinlikle çok kullanışlı ve görsel olarak da çok iyi. Ben 2 yıl kullandım eski araçta ama malesef yeni araçta kullanamıyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
                          İnsigniaTeam olarak bagaj havuzu kullananların çoğu aşağıdaki verdiğim linkten aldılar.Ben de bu üründen aldım ve çok memnunum.Ne çok sert ne çok yumuşak.Hafif olması bir avantaj.Piyasada bazı ürünler var demir gibi onlar hoş değil.Uyumsuzluk sorunu yok(ince stepne var ise) bire bir aracın davlumbaz kıvrımlarıyla uyumlu.Bagajda yerleşince boşluk kalmayacak şekilde oturuyor ve havuz şeklinde olduğundan zamin döşemesini koruyur.Malzeme olarak da kalitesi güzel ve yine "İnsignia" yazısı olması görsel açıdan bir artı.

Firmada müşteri güveni ön planda.Bunu nereden çıakrdın derseniz Ben sipariş ettim ama havaleyi daha yapmamıştım herhalde havale yapınca gelir diyordum bir baktım ertesi gün gelmiş.Çok mahcup oldum hemen havale yaptım ve bir mail attım.Açıkcası 70 liralık bir ürünü kolay kolay kimse parayı almadan göndermez.

Ürünün linki aşağıdadır.Yalnızca ince stepneli modeller için sedan ve hatchback modelleri var ST için mevcut değil.Zaten aracınız sedan ve son gelenlerden olduğu için ince stepnelidir.Sorun yaşamazsınız.Saygılarımla...

Teşekkürler yorumunuz için.

YPS den siparişi geçtim. Ödemesini de yolladım. 74 TL.

Hatta hemen 1 tane de Touareg için geçeyim. Bebek arabasını koyarken, ederken bagajdaki halıya ziyan oluyor valla bu ara. Tekerleklerin tozunu,ıslaklığını geçirmeyeyim diye poşet falan sarmalamaya çalıştım olmadı, pislendi iki dakkada.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drdilmen
                            Ya kardeşler ST için bagaj havuzu var mı (?) YPS ye mail attım bizde yok dediler. Eski araca oradan almıştık hep beraber ve çok da işime yarıyordu. ST ye geçince uygun bagaj havuzu bulamadım. Acaba ST si olan arkadaşlardan bagaj havuzu kullanan var mı ?.
                            dün bayiden ekim 2011 Insignia broşürü almıştım, aksesuar bölümünde ST için kauçuk bagaj halısı var. ST'nin bagaj eşiği tam düz olduğu için kenarları kaldırarak bagaj havuzu yapamamışlar ama en azından koltuk ve yan döşeme kenarları tahmini 5cm kadar havada duruyor. yinede iş görür bence abi. ama orjinal olduğu için biraz pahalı olması muhtemel ihihi
                            InsigniaTEAM

Yorum

Sağolasın Çağrıcım. Ben görmemiştim. Bi bakayım alınabilir bence. Teşekkürler...
                              Orjinal yazı sahibi: cagri
                              Orjinal yazı sahibi: drdilmen
                              dün bayiden ekim 2011 Insignia broşürü almıştım, aksesuar bölümünde ST için kauçuk bagaj halısı var. ST'nin bagaj eşiği tam düz olduğu için kenarları kaldırarak bagaj havuzu yapamamışlar ama en azından koltuk ve yan döşeme kenarları tahmini 5cm kadar havada duruyor. yinede iş görür bence abi. ama orjinal olduğu için biraz pahalı olması muhtemel ihihi

Yorum

Bagaj havuzunu aldım, kesinlikle çok faydalı. Ben kauçuk gibi bir malzeme çıkacağını umuyordum. Gördüğüm kadarı ile malzeme plastik. INSIGNIA yazılı ve oldukça kullanışlı. Artık bebek arabasını koyarken çekinmiyorum.

Bu arada bugün orjinal kauçuk paspasları da aldım. 140 tl biraz fazla kaçtı ama olsun artık.

Yorum

İşleniyor...
                                X