Çağrı o zaman Modacar ve YPS Plast'la görüşşün. Çağrı'da adresler ve paralar toplansın.
[/quote]
Merhaba Goday, Çağrının ayrı telden pazarlık etmeye başlaması alışverişi öteler.
Sen kesin olarka fiyatı belirle biz Çağrıya gerekli havale ve adresleri iletelim.
Sonra da o satış bölümüne gönderir.
YPS Plast ile görüştüm. 2 gün için (çarşamba Akşamına kadar) havale ile kargo dahil 59 TL, kapıda ödeme 69 TL. olarak fiyatı indirecekler. Almak isteyenler bu 2 gün içinde direkt YPS Plast sayfasından alabilir.
[center] 2009 Insıgnıa 1.6 T Cosmo + Flexride + Sunroof + DVD800 + Ergonomik Spor Deri Koltuk [center]
Sevgili GODAY,
Çabaların için ellerine sağlık. Ben YPS Plast'ın sitesine girdim ancak Sanal Markette havale ile 69 TL gözüküyor. Yani bize özel indirimi alabilmek için ne yapmak gerek.
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
en son toplu alımla ağustosta almıştık. sanırım en son toplu alım yapan bizdik. sağolsun Nurettin abi bu konuda bize çok yardımcı olmuştu. burdan kendisine yine çok teşekkür ediyorum.
evet qerçekten oldukça kullanışlı faydalı bir ürün baqajı temiz tutuyor ve şıkta qörünüyor. renqi siyah olduğu için sırıtmıyor hatta sanki orijinal döşemesiymiş qibi qörünüyor linki veriyorum baqaja yerleştirilmiş havuz resimleri var bakabilirsiniz
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
Bu üründen kaç kişi almak istiyor onu belirleyelim.
Burada bir liste oluşturulsun, Önceki örneklerde olduğu gibi.
iki hafta ön talep yapılsın sonra da ilgili Şirketi arayıp indirim isteriz...
Kabarık bir liste oluşturmanız dileği ile
Ürün test edilip Insignia Teamden onaylanmıştır!!!
Benden soylemesi...
Bu üründen kaç kişi almak istiyor onu belirleyelim.
Burada bir liste oluşturulsun, Önceki örneklerde olduğu gibi.
iki hafta ön talep yapılsın sonra da ilgili Şirketi arayıp indirim isteriz...
Kabarık bir liste oluşturmanız dileği ile
Ürün test edilip Insignia Teamden onaylanmıştır!!!
Benden soylemesi...
evet toplu alım olacaksa iyi bir fiyata alabiliriz... ben varım
Yorum