Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Bagaj havuzunu aldım, kesinlikle çok faydalı. Ben kauçuk gibi bir malzeme çıkacağını umuyordum. Gördüğüm kadarı ile malzeme plastik. INSIGNIA yazılı ve oldukça kullanışlı. Artık bebek arabasını koyarken çekinmiyorum.
Bu arada bugün orjinal kauçuk paspasları da aldım. 140 tl biraz fazla kaçtı ama olsun artık.
olmuşa çare yok ama sıfır araç alımından sonra bir süre aksesuarlarda indirim imkanı veriyorlar, %30'lardan başlayıp her hafta azalarak 6 hafta boyunca geçerli olan bir indirimdi hatırladığım kadarıyla.
@Emre, 74 tl ye aldım. Havale ile YPS den. 1 günde gönderdiler.
@Çağrı, ödemeyi akşamüstü aracı servisten alırken yapıcam. Bi sorarım madem indirim için, 6 hafta olmadı daha alalı, oldu mu yoksa acaba alala . Neyse beni o halıları çamur içinde bırakma ızdırabından kurtardı ya, önemli olan o. Delikleri falanda çıt diye takıldı mis.
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Arkadaslar bende almak istiyorum bagaj havuzunu.YPS sitesıne den baktım orda 2009 araclar ıcın var gözkuyor.aradım telfona cıkan kısı butun araclar ıcın uyumulu dendı bana benım aracım 1,4 2012 model benım aracıma da uyumlumu acaba?siparıs veryımı_?
** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah
Bütün araçlarda aynı. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Çok yararlıdır. Almasaydım bagaj kimyasal detailin ürünlerinin sızıntıları yüzünden 10 kere bozulmuştu.
Karter koruması 1, bagaj havuzu 2. Bunlar mutlaka yeni araca alınmalı.
teskkurler sagolun murat adasım...bu arda lastık ve asvalt seslerı kesıyormus ne kadar dogru bu acaba?ayrıca arabayı ılk aldgımda servıste alacaktım bagaj havuzunu tam olarak hatrlmıyorum.yanılmıyorsam 250 tl den bahıs etmıstı musterı temsılcsı...
is yerıne geldigımda insigniateam sayfası acık eve gıdene kadar durmdan okuyorum cok faydalı yorumlar tercube edındım burda teskkurler
** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah
Yorum