az evel YPS plastikten kendi aracım ve babamın aracı için 2 adet insignia bagaj havuzu sipariş ettim, uyum problemi yaşamayız inş.
uyum problemi derken 2012 modellerde ince mi tam boy stepnemi var bilgisi olan var mı?
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
az evel YPS plastikten kendi aracım ve babamın aracı için 2 adet insignia bagaj havuzu sipariş ettim, uyum problemi yaşamayız inş.
uyum problemi derken 2012 modellerde ince mi tam boy stepnemi var bilgisi olan var mı?
İnce stepne var üstad..... Birde ne kadara aldın benimde alma niyetim var....
tmm bende zaten özelden sana soracaktım kardeş 2 tane alınca tanesini 70ten verdi, normalde 74 yazmışlar. siparişi vermeden önce telefon et söyle, Kürşat Bey yardımcı oluyor..
tmm bende zaten özelden sana soracaktım kardeş 2 tanesini 70ten verdi, siparişi vermeden önce telefon et söyle, Kürşat Bey yardımcı oluyor..
Bana 1 tane lazım 35 tl yani değilmi? Birde araca kılıf almam lazım koltuk kılıfı onuda sömestır da almayı düşünüyorum..... Daha 3 haftalık araba ama döşemeler kirlenmeye başladı....
tmm bende zaten özelden sana soracaktım kardeş 2 tanesini 70ten verdi, siparişi vermeden önce telefon et söyle, Kürşat Bey yardımcı oluyor..
Bana 1 tane lazım 35 tl yani değilmi? Birde araca kılıf almam lazım koltuk kılıfı onuda sömestır da almayı düşünüyorum..... Daha 3 haftalık araba ama döşemeler kirlenmeye başladı....
yanlış yazmışım Kardeşim düzelttim, k.bakma, tanesini 70ten aldım..
Döşemelerin bej mi? eğer öyleyse bendede aynı dert var, ancak kılıf bizim arabalara yakışmaz düşüncesiyle temiz kullanmaya gayret ediyorum. 6 ay sonra bi detaylı iç temizlik işimi görür diye düşünüyorum
yanlış yazmışım Kardeşim düzelttim, k.bakma, tanesini 70ten aldım..
Döşemelerin bej mi? eğer öyleyse bendede aynı dert var, ancak kılıf bizim arabalara yakışmaz düşüncesiyle temiz kullanmaya gayret ediyorum. 6 ay sonra bi detaylı iç temizlik işimi görür diye düşünüyorum
Detaylı temizliği yaptırırız o problem değil ama içine kaliteli bej kılıf alırız mandallı sistemden kirlenince çıkartır evde yıkatırız hiç problem olmaz bir evdekilerle görüşeyim seninle araşırız birde ben sorup fiyat alayıp bagaj havuzu için. Markası ne idi?
Bence aracı alan herkes ilk önce bagaj havuzu almalı.Çok çok faydalı birşey.Ben de buradan aldım şimdiye kadar birçok kez dökülen sıvılar oldu iyi ki almışım dedim.Oldukça kaliteli bir malzemeden üretilmiş dayanıklı ve kalıbı 1-1 çıkartılmış tam oturuyor.
İç döşemeye gelince benim de bej.5 aydır kullanıyorum daha hiçbir sorun olmadı.Yalnız biraz titiz olmak gerekiyor.Zaten kumaşlarımız top-tech içerisine sıvıyı almıyor ancak biraz daha güçlü kumaş döşeme koruyucuları var onları kendiniz yapabilir veya yaptırabilirsiniz.
Yorum