Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kaza Yaptım.. bir soru
Collapse
X
-
Ynt: Kaza Yaptım.. bir soru
Tampon değişimi. ekspertin vereceği kararla olur.. araç için servisle görüş derimkaskodan rücülü yaptırırsan kasko araç temin eder diye biliyorum... taksinin trafik sigortasından halledilir gibi .Tutanak nasıl tutuldu o önemli
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
-
teşekkür ederim. tutanakta çarpan şahıs hatalı olduğunu kabul etti. bir anlık dikkatsizliğinden kaynaklandığını yazdı imzaladı. trafik polisi de hatalı olduğunu söyledi zaten.
eğer trafik sigortasından araç talep edebiliyorsak trafik sigortasından yaptırmayı, edemiyorsak da kaskodan yaptırmayı düşünüyorum. çünkü 1 hafta falan yatacak gibi serviste.
Yorum
-
Aracı serviste kaskondan ruculu yaptırt kaskondan araç istet. yoksa arac vermezler2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Tamponun tırnaklari patladiysa muhtemelen degisim olacaktir, diger turlu bu malzemelerin tamiri cok kolay. Degissede degismesede tampondaki boyanin pek bir mahsuru olmuyor.*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
Geçmiş olsun...
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
Tampon birazda servisin eksper ile arasında kalacak şekilde servisler daha fazla para alalım diye değişim talep eder eksper yaptırma taraftarı olur ama yapılacak durumda tamponunuz Taksinin trafik sigortası bütün hasarınızı karşılayacak arkadan çarpma durumu söz konusu kaskonuz bozulma muhtemel arka stop ve tampon tamiri,bununla geçmiş olsun...
Yorum
Yorum