Çok geçmiş olsun Cemil abi. Ciddi bir durum yaşamadan atlattığınıza çok sevindim. Bir karar alalım, bundan sonra buluşmalarda fotoğraf çekmeye başlamadan tüm lambaları kontrol edelim.. Biz de farketmedik.
Çok geçmiş olsun.Allah korumuş.Yalnız buluşma fotoğraflarına bakınca aklıma bir şey takıldı bizim araçların arka sis lambası nerede acaba arka farlara entegre şekilde mi yanıyor?
İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri
Çok geçmiş olsun.Allah korumuş.Yalnız buluşma fotoğraflarına bakınca aklıma bir şey takıldı bizim araçların arka sis lambası nerede acaba arka farlara entegre şekilde mi yanıyor?
arka geri lambası tekli,diğer stopdaki geri sis farı
Günaydın değerli "InsigniaTEAM" ailesi
Yaşadığım olumsuzluk nedeniyle, geçmiş olsun dileklerini ileten tüm "InsigniaTeam" ailesine tek tek sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Herşey gönlünüzce olsun...
Cemil Bey tekrar geçmiş olsun, artık herhangi bir yere geri geri yanaşırken stopları kontrol etmek bir ritüel olmalı ben de pek dikkat etmezdim. Sağolsun Nuri sayesinde hepimizin kulağına küpe oldu.
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
abi geçmiş olsun, sağ salim atlatmışsın Allahtan,
ancak araç yanlış tanınmasın, lambalardan herhangi biri patladığında araç uyarı veriyor, hatta hangi tarafın hangi ampulü olduğunu bile belirtiyor,
fren balataları bir yere kadar aşındıktan sonra uyarı veriyor,
ama switch arızalandığı için stoplara elektrik gitmediğinden frene basmamış gibi algılayıp ne stopları yakar nede yol bilgisayarından uyarı verir, aracın bi suçu yok ihihi
Ek bilgi için ayrıca Teşekkürler Çağrı kardeşim.
Dediğin gibi maksat aracımızı kötülemek değil, ama bu durumda, Trafiğin hızlı olduğu Konya yolunda 5 veya 6 aracın katıldığı zincirleme bir kazaya da sebebiyet verebilirdim. offf offff maad
Yorum