Duyuru

Collapse
No announcement yet.

STOPLARIM Frene Basınca Yanmıyormuş!!!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• STOPLARIM Frene Basınca Yanmıyormuş!!!!!

“22 Mayıs Spontane Ankara” buluşması gerçekten çokk güzel ve keyifliydi. Akşama doğru ayrılık vakti çalınca yollara düştük. İkili grup olarak ben önde arkada Nuri Özen, Konya yolundan şehir merkezine doğru yola koyulduk. Ancak Nuri beni cep telefonundan arayarak stoplarımın yanmadığını, nerdeyse çarpacağını söyledi ve az ilerde ikimizde durduk.

Kontrollerde Frene az basınca yanmıyor sonuna kadar basınca yandığını fark ettik ama sonradan hiç yanmamaya başladı. Konya Yolu üzerinde bulunan OPAN’a girelim dedik, Pazar günü dolayısı ile kapalıydı. Bizde 18.15 itibariyle “Opel Assistance”servisini aradık, araba ile ilgili gerekli bilgileri aktardık, Motor şasi no.. kimin üzerine, plaka no vs vs. epeyce konuştuk, sonra bizi teknik servise aktardı, birde olayı ona anlattık, Fren pedalında bir sorun olup, olmadığı sordu bir gariplik olduğunu, hatta balatalardan da koku geldiğini belirttim, Hidroliğin bitmiş olabileceğini söyledi canım sıkıldığı için o arada telefonu Nuri kardeşime verdim, adam tarif etti Nuri kardeşim baktı her şey normal, sonunda servise gidilmesi gerektiğini iletmiş, kısacası yol yardım…..

Arabada frene basınca stopların yanmaması nedeniyle arkadan gelen araçlar benim için çok çookk tehlikeli idi. Bodoslama gelmeleri bir yana, nerdeyse bir Şahin de bana arkadan çarpıyordu. 4’lüleri yakıp yavaş evin yolunu tuttum. Salimen vardım.

Ertesi gün erkenden aracı satın aldığım Reis’e gittim. Yaklaşık 2 saat sonra Garanti kapsamında “Yapılan Kontroller Sonucunda Fren Pedal Sivici Değişti” diyerek arabayı teslim ettiler. (Bu arada ilgilerinden dolayı ayrıca teşekkür ederim)

- Kaç günlerden beri ben böyle dolaşıyorum,?Bilmiyorum ki, ?
    - Neden bana araç bilgisayarı stopların arızalandığı konusunda bilgi vermedi.?
    - Geri dönüşü olmayan bir kaza olsaydı ne olacaktı?
    - Nuri Özen olmasaydı. Ne olacaktı . Kendisine buradan ayrıca TEŞEKKÜRLERİMİ sunuyorum.
    Daha birçok soru üretilebilir….

Gerçekten Stoplar olmadan gitmek çokk zor, Derler ya “Verilmiş sadakamız varmış”

Ynt: STOPLARIM Frene Basınca Yanmıyormuş!!!!!

Tekrar çok geçmiş olsun Cemil abim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
      Tekrar çok geçmiş olsun Cemil abim...
      Teşekkürler Emre kardeşim,
      Arada sırada arabanın arka kısmını camlı bir yere getirip fren ve Stop kontrolü yapmakta yarar var. Benim için ve diğer insigniateam üyeleri ve insignia kullananlar için "İnşallah bu ilk ve son olur.."

Yorum

çok geçmiş olsun cemil abi, iyiki kısa zamanda farkına varmışsınız, her geri yanaştğımda, ışıkların duvara, yada cama yansımasıyla, stopların, fren lambalarının yanıp yanmadığını kontrol ederim, iyi bi alışkanlık oldu bende

Yorum

Cemil abim nedemek görevim sana söylemek,allah korusun başına bi iş gelseydi?Çok şükür sağsalim kazasız belasız atlattık mevzuyu.Tekrardan geçmiş olsun abim. Saygılar..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nuriozen
            Cemil abim nedemek görevim sana söylemek,allah korusun başına bi iş gelseydi?Çok şükür sağsalim kazasız belasız atlattık mevzuyu.Tekrardan geçmiş olsun abim. Saygılar..
            Tekrar Teşekkürler,
            Kazasız, belasız atlattık ya Nuri kardeşim, Offf offff İyi ki beraber yola çıkmışız..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
              Orjinal yazı sahibi: nuriozen
              Tekrar Teşekkürler,
              Kazasız, belasız atlattık ya Nuri kardeşim, Offf offff İyi ki beraber yola çıkmışız..
              Herzaman yanındayım abimmm

Yorum

geçmiş olsun cemil abi.

bende ek bir geri lambası taktırmayı planlıyorum . milletin üzerine vazife gibi geri geri gidince mutlak biri bağırıyor veya bagaj kapagına vuruyor. aha vurduk dıyorum herhalde . ac kapıyı ne oldu dıye sor gelde katil olma " geri lambalarının biri yanmıyor " tövbe ya rab
                2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Cemil abi çok geçmiş olsun... Neyse allahtan garantiden halletmişler olur bu kadar kusur ama allahtan bişey olmamış önce sana sonra arabana... Geçmiş olsun diyelim... Güzel aracını güzel günlerde kullanmaya devam etmen dileğiyle...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
                    geçmiş olsun cemil abi.

bende ek bir geri lambası taktırmayı planlıyorum . milletin üzerine vazife gibi geri geri gidince mutlak biri bağırıyor veya bagaj kapagına vuruyor. aha vurduk dıyorum herhalde . ac kapıyı ne oldu dıye sor gelde katil olma " geri lambalarının biri yanmıyor " tövbe ya rab
                    Arabayı ilk aldığım gün teslim etmeye getiren adama ben demiştim. Opel bu şekilde imalat yapıyor demişti.... ihihi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BerkerCELIK
                      Cemil abi çok geçmiş olsun... Neyse allahtan garantiden halletmişler olur bu kadar kusur ama allahtan bişey olmamış önce sana sonra arabana... Geçmiş olsun diyelim... Güzel aracını güzel günlerde kullanmaya devam etmen dileğiyle...
                      Teşekkür ederim Berker kardeşim. Dediğim gibi bu sorun herkes için ilk ve son olur inşallah.

Yorum

abi geçmiş olsun, sağ salim atlatmışsın Allahtan,
                        ancak araç yanlış tanınmasın, lambalardan herhangi biri patladığında araç uyarı veriyor, hatta hangi tarafın hangi ampulü olduğunu bile belirtiyor,
                        fren balataları bir yere kadar aşındıktan sonra uyarı veriyor,
                        ama switch arızalandığı için stoplara elektrik gitmediğinden frene basmamış gibi algılayıp ne stopları yakar nede yol bilgisayarından uyarı verir, aracın bi suçu yok ihihi
                        InsigniaTEAM

Yorum

Cemil Abi geçmiş olsun;

Insigniateam üyesi olmanın bir avantajını yaşadınız Spontene buluşma olmasaydı belkide yukarıda bahsettiğiniz tatsız olaylarla karşılaşabilirdiniz.

Tekrar Geçmişolsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

cemil bey çok geçmiş olsun.kutup başlarını sökün takın dememiş iyiki servis
                            Insignia 2.0 CDTI 160 hp cosmo + 19'jant + sunroof+dvd 800

Yorum

Çok Geçmiş olsun. İyi atlatmısızn. Nuri beyi de dikkatli davranışı için kutlarız...
                              Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

İşleniyor...