Merhaba arkadaşlar dün sabahtan motorun sesinde değişiklik farkettim hemen ertesi gün aracı servise götürdüm. Sonuçta aracın triger seti değişti sebep olarak bir şeyde söyleyemediler. Parçalar garantiden değişti herhangi bir ücret ödemedim ama daha bu km aracın triger kayışının değişmesi düşündürücü sizler ne düşünüyorsunuz
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
7000 km insignia triger değişimi
Collapse
X
-
Ynt: 7000 km insignia triger değişimi
Hiç duymadım bu kadar erken triger değişimi. Muhakkak trigeri aşındıran bir problem olsa gerek. İlginç. Umarım tekrarlamaz. Zamanında farketmeniz iyi olmuş. Ses düzeldi mi peki ?Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective
-
mehmet.goktepe hoşgeldiniz
Bahsetmiş olduğunuz sorun enteresan il defa duyduk desek yeridir inşallah bir daha olmaz
Kendinizi tanıtırmısınız
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
18XET01 hoş geldiniz kendinizi tanıtırmısınız
Teoride evet 60000 den önce değişmez ama üretimden kaynaklanan sorun olabilir önemli olan bu sorunun tespit edilip sorunun giderilmesi ikinci elde olsa ben bunun üretim hatası olarak değerleniriyorum
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mehmet.goktepeTeşekkür ederim evet ses değişti. Araç diesel motor gibi çalışıyordu değiştirdikten sonra normale döndü. Ben istanbulda oturuyorum 1.6T Cosmo sahibiyim.2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
bende ilk çalıştırmada 10 bin devirde çalışıyor normal olarak rolanti düştüğü zaman bir titreme yapıyor trigeri yeni değiştim bakalım bugün olmadı titreme ama lpg de stop edersem yapıyor gibi geldi bana akşam benzinde stop etmiştim sabah titreme yapmadı dünde serviste yeni triger de yapınca ayar felen yaptılarYeni i30 style 1.6 crdi beyaz
Yorum
Yorum