arkadaşlar aracımı alalı henüz iki ay oldu aldıkdan 15 gün sonra yani 850 km'de iken direksiyon yolda giderken birden sertleşti aracımı hemen güvenli bir yere çektim ve kaputunu açıp hidrolik kontolü yaptım ancak tam ve eskik yoktu hemen yol asistanı aradım ve çekici yolladılar sonuç olarak aracım ankara opis servisine çekildi yapılan kontollerde pover arzalandıgını değişmesinin gerektiğini söylediler ancak parça ne ankarada nede türkiyedeki hiç bir servisde yokmuş almanyadan gelmesi gerektiğini ve azami 20 gün süreceğini söylediler mecbur kaldım ve aracı servise bıraktım yol asistan bana aracımın tamiri süresince dizel triptonik insigna tahsis etti sonuç olarak sıfır aracım 20 gün servisde beklemek şartıyla parçası gelerek garantiden tamir edildi .
ancak sorun şuki böyle bir aracın parçası nasıl stoklarda bulunmaz teknik bir parçayı 20 gün beklemek çok saöma geldi opelin bu kadar duyarsız olabileceği aklıma gelmezdi tek sevindirici konu ise yol asistan hizmeti harika ve ilgili.
UYARI : EĞER Kİ ARACINIZ ARZLANIRSA SAKIN ARACINIZI KENDİNİZ SERVİSE GÖTÜRMEYİN HEMEN YOL ASİTANI ARAYIN ONLAR ALSINLAR AKSİ HALDE KENDİNİZ GÖTÜRÜSENİZ ARACINIZIN UZUN SÜREN TAMİR ZAMANINDA SİZE ARAÇ VERMİYORLAR ANCAK YOL ASİTAN ARACINIZ ÇEKTİRİSE TAMİR SÜRESİ BOYUNCA ARAÇ ALABİLİYORSUNUZ.
ancak sorun şuki böyle bir aracın parçası nasıl stoklarda bulunmaz teknik bir parçayı 20 gün beklemek çok saöma geldi opelin bu kadar duyarsız olabileceği aklıma gelmezdi tek sevindirici konu ise yol asistan hizmeti harika ve ilgili.
UYARI : EĞER Kİ ARACINIZ ARZLANIRSA SAKIN ARACINIZI KENDİNİZ SERVİSE GÖTÜRMEYİN HEMEN YOL ASİTANI ARAYIN ONLAR ALSINLAR AKSİ HALDE KENDİNİZ GÖTÜRÜSENİZ ARACINIZIN UZUN SÜREN TAMİR ZAMANINDA SİZE ARAÇ VERMİYORLAR ANCAK YOL ASİTAN ARACINIZ ÇEKTİRİSE TAMİR SÜRESİ BOYUNCA ARAÇ ALABİLİYORSUNUZ.
Yorum