Arkadaşlar orjinal kauçuk paspas mı yoksa piyasadan tavsiye edebileceğiniz kaliteli bir ürün var mi
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kauçuk paspas
Collapse
X
-
Ynt: Kauçuk paspas
Bugün sıradan bır paspas aldım bej renk guzel durdu. halılar altında duuryorda haftasonu cıkaracagım. Kışın halı paspas tamamen zulum.
Orjinal paspasın fıyatı ne kadar acaba ? birde deliklere girecek varmı ?2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: iatrosBugün sıradan bır paspas aldım bej renk guzel durdu. halılar altında duuryorda haftasonu cıkaracagım. Kışın halı paspas tamamen zulum.
Orjinal paspasın fıyatı ne kadar acaba ? birde deliklere girecek varmı ?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: iatrosBugün sıradan bır paspas aldım bej renk guzel durdu. halılar altında duuryorda haftasonu cıkaracagım. Kışın halı paspas tamamen zulum.
şu baklava deseni olanlardanmı ? http://fitkar.com/urun_detay.asp?id=26672011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: iatrosOrjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: iatrosBugün sıradan bır paspas aldım bej renk guzel durdu. halılar altında duuryorda haftasonu cıkaracagım. Kışın halı paspas tamamen zulum.
şu baklava deseni olanlardanmı ? http://fitkar.com/urun_detay.asp?id=2667
aynen ordaki ürün....
Yorum
-
140 lira dedi adam bana. Bir an bir pintiliğim tuttu almadımda siyahını. 40 liraya 3 tane alır kafama göre kullanırım dedım sonra benım eski özel opel servısını aradım orada aynı paspas 60 tl orayada gitmeyede üşendim bu hafta tekrar şeeere ıneceğim bakalım o zaman alırım belki Bu arada paspasların altındakı halıya bir plastık yapıyorlar. sıfır gelen arabalarda ve ıngılteredekı uygulamalarda gordum acaba onu nerden buluruz. strec fılm gıbı bırsey.2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
Yorum