InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
Bu bölümde genel bakımlarla ilgili bilgi/fiyat bulabilirsiniz.Bana aracı teslim alırken birşey demediler ben de servise götürme ihtiyacı hissetmedim ancak aracı teslim alırken söylerler ise yapılabilir.
15.000 ile 30.000 km bakımı ne kadar? Birde 3000 km den sonra bi kereliğe mahsus yağ değiştirmek önemli diyorlar sizce?
Bir gurup ilk 3000-5000 de aracın yağını değiştermenin mantıklı olduğunu söylüyorlar bir gurupta gerek olmadığını eski motor teknolojisinde motor içinde mikron seviyesinde çapak kaldığını ve bu çapakların ilk 5000 km de yağ değiştirerek motordan atılması için kullanılırdı ama bizim araçlardaki motorların üretimi değişti ve böyle çapak mapak kalmadığını söylüyorlar sonuçta sizin için maddi olarak sıkıntı yaratmıyorsa ve içinizin rahat etmesini istiyorsanız değiştirin
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yeni araçlar trafiğe çıktıklarında olması gerekenden biraz daha az ve biraz daha ince bir yağ kullanılır ki motor parçaları birbirlerine daha kolay alışabilsinler, 3000-5000 km'lerde araçları servise davet etmemizin nedeni eksilen motor yağını tamamlamak. 1 yıl yada öngörülen km dolana kadar motor yağı değişimine gerek yoktur
yok izmir sürtaş özel servis değil bildiğin yetkili servis, sağolsun, gültekin abi servis şefi bizden, ama bizde dehşet pazarlık yaptık Emre'yle, ayrıntılı anlatırım
Güncel 30.000 km bakımı yaptıran arkadaşlar,
30.000 Km bakımı ile alakalı yapılan işlemler ve güncel fiyatlar konusunda bilgileri paylaşırsanız konu güncel kalır...
Evet bildiniz 30.000 km bakımı geldi
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Güncel 30.000 km bakımı yaptıran arkadaşlar,
30.000 Km bakımı ile alakalı yapılan işlemler ve güncel fiyatlar konusunda bilgileri paylaşırsanız konu güncel kalır...
Evet bildiniz 30.000 km bakımı geldi
2.kez? darısı 2.0 CDTI 160hp ile üçüncüsüne ihihi
Yorum