Ben bu tür ürünlere karşı ön yargılıyım. Amerikada bir çok otomobil marketlerine baktım.
Böyle bir ürün yok veya ben göremedim. Çok iyi bir ürün olsaydı Amerikalar Wal Mart, Target gibi marketlerinde muhakak satarlardı.
Ama octone arttırıcı veya enjektör temizleyici ve benzeri ürünler çokça var.
Walla ben de 15 000 bakımı sonrası motorsilk koydurtmuştum. Yeni motorlarda hissedilebilir bişey olmuyor sadece koruyucu amaçlı. Motorun ömrünü uzattığı yönünde bir sürü görüş var. Bunun yanında 100000 üzerindeki eski motorlarda kullanıcı olarak belirgin farklılıklar görmek mümkün ( çekiş artışı, motor sesi azalması VB gibi).
Herhangibir zararı olacağını sanmıyorum. Motor silk 150 000 km etkisini devam ettirdiği için tercih ettim.
Saygı ve sevgiyle...
İlk bakım için burak bey le görüştükten sonra cevizlibağ odak oto da soluğu aldım.Bakım için söyleyecek bir şey yok artık her şey profesyonel olmuş.Ekstra herhangi bir şey yapılmadan ve istenmeden standart bakım yapıldı.(Yağ katkı v.b).Burdan ayrıca burak bey ve arkadaşlarına tekrar tşk. edeyim.İlgi alaka gerçekten çok fazla idi.Kendisi ile çay içip sohbet etme fırsatımda oldu.Forum dan arkadaşlarla görüşmeleri bayağı ilerletmişler en kısa zamanda bende toplantılara katılacağımı bildireyim.
Özellikle bakım için odak herkeze tavsiye edilir.
Su an aracıma izmir cigli arkasta 15000 bakımı yapılıyor. 390 tl fiyat verdiler. Faturayı alınca ayrıntılı yazicam. Ayrıca motor yazılımı da güncelleniyor.
ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH
bizim arabaların polen filitresi nerde acaba bilen varmı?
Torpido tamamen sökülüyor onun arkasında
İlk önce kapı tarafındaki airbag açma kapama yerindeki kapak açılıyor sınra bir vida var o açılıyor torpido serbest kalıyor sonra arka tarafta polen filtresi var
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum