15000 bakım için ankara opis'e gittim.430 tl... v kayışı da 1-2 sn ses yapıyor dedim, servis garantiden değişmeyeceğini söyledi. Ellerinde de yokmuş sipariş üzerine geliyormuş. bende değiştirmedim.
15000 bakım için ankara opis'e gittim.430 tl... v kayışı da 1-2 sn ses yapıyor dedim, servis garantiden değişmeyeceğini söyledi. Ellerinde de yokmuş sipariş üzerine geliyormuş. bende değiştirmedim.
NEDEN DEĞİŞMİYECEKMİŞ v kağışına yerinden cıkarıp bişeymi yaptında garantiden değişmiyormuş angry angry angry angry
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
izmirde hangi servis en uygun 15000 bakım için?
2004 ten beri opel arastırma merkezine gidiyordum ama kapandı.
şimdi nereyi önerirsiniz?
tşkler..
....................RÜŞTÜ BEY MERHABALAR BUYRUN GELİN YARDIMCI OLALIM SAYGILAR
...................Gültekin Bey merhabalar,
kusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm.
su an aracım 13000 de mutlaka yanınıza uğrayacağım.acaba sakıncası yoksa öğrenebilir miyim , herhangi ekstra bişey çıkmazsa 15000 bakım ne kadara çıkıyor?
iyi çalışmalar,
rüştü.
Arkadaşlar her otomobil gibi benim sürmelininde 15000 bakımı zamanı geldi. enson bakım yaptıran arkadaşlarım nerede ve kaç liraya bakım yaptıklarını paylaşabilirler mi? lütfen. ben odak'ı tercih ederim büyük ihtimalle ama yine de fiyatı bilelim diyorum.
Ayrıca son zamanlarda odakta bakım yaptıralar acaba indirim falan aldılar mı?
Arkadaşlar her otomobil gibi benim sürmelininde 15000 bakımı zamanı geldi. enson bakım yaptıran arkadaşlarım nerede ve kaç liraya bakım yaptıklarını paylaşabilirler mi? lütfen. ben odak'ı tercih ederim büyük ihtimalle ama yine de fiyatı bilelim diyorum.
Ayrıca son zamanlarda odakta bakım yaptıralar acaba indirim falan aldılar mı?
Yorum