Geçmiş olsun Ömür kardeşim, Arabalarda NAZAR var, seninle daha geçen gün konuşmuştuk, Ben şuna dikkat ediyorum diğer araç sürücüleri bizim arabalara bakacağız diye kontrolü ellerinden kaçırıyorlar, ondan sonra KÜT diye bie ses...
15000 bakımı yaptırdım. Konya Özkaymak Opelde.
cam suyu 1000ml gm
polen filtresi
yağ filtresi
karter tapası
hava filtresi
05-30 1lt gm yağ
GM motor yağı 5w-30 4 lt
wurth balata spreyı
wurth cam temızleme sabunu
toplam 380 tl /6 taksıt world.
Yalnız tövbe bir daha götürmem ben bu servise. Bu kadar öküz olunmaz. Sağ camdan ses gelıyor dedım sorun yok dedıler, cıtırtı var dedım sorun yok dedıler. Tampon için 15 gün burada kalacak dediler. artık beni bir daha n.h görürler.
cam suyu 1000ml gm
polen filtresi
yağ filtresi
karter tapası
hava filtresi
05-30 1lt gm yağ
GM motor yağı 5w-30 4 lt
wurth balata spreyı
Yalnız tövbe bir daha götürmem ben bu servise. Bu kadar öküz olunmaz. Sağ camdan ses gelıyor dedım sorun yok dedıler, cıtırtı var dedım sorun yok dedıler. Tampon için 15 gün burada kalacak dediler. artık beni bir daha n.h görürler.
burdaki servislerde de "bi anormallik görülmedi" diyorlar sizin orası yine iyi, sorun yok diyolarmış, burdaki servislerde bi anormallik görülmedi denilince acaba "bendemi bi amormallik" var diye düşünüyorum, bu arada geçmiş olsun....
valla harbi Hasan baba. bende dedım bulsanız şaşardım zaten dedım diyorsak var demekkı aç bir bak elınemı yapısıcak arkadas sonra bana garip uyuz pimpirikli gibi bakıyorlar tey Allahım
cam suyu 1000ml gm
polen filtresi
yağ filtresi
karter tapası
hava filtresi
05-30 1lt gm yağ
GM motor yağı 5w-30 4 lt
wurth balata spreyı
Biz de Captiva yı götürecektik oraya 30.000 bakımına, Afyon dan Adanaya geçerken. Aradım 5 saat sürer dediler saygılar dedim kapattım burda 2 saatte hallettiler.
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
cam suyu 1000ml gm
polen filtresi
yağ filtresi
karter tapası
hava filtresi
05-30 1lt gm yağ
GM motor yağı 5w-30 4 lt
wurth balata spreyı
burdaki servislerde de "bi anormallik görülmedi" diyorlar sizin orası yine iyi, sorun yok diyolarmış, burdaki servislerde bi anormallik görülmedi denilince acaba "bendemi bi amormallik" var diye düşünüyorum, bu arada geçmiş olsun....
ustaya şöyle de ..sen lap ciki daime for you cinteratto pirelli biliyormusun ? :P o anlar
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Yorum