Duyuru

Collapse
No announcement yet.

BASKI BALATAMI SİZCE ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• BASKI BALATAMI SİZCE ?

Slm aleyküm arkadaşlar bi konuda acil desteğinize ihtiyacım var bilenler lütfen yazsın yada başınıza böyle bişey geldiyse.aracım 2010 1.6 T insignia dün eve gelirken 150 metrelik 45 derece eğimli bir rampa çıkıyordum araç 3.vitesdeydi normal 2500 gaz devriyle çıkarken birden çekişi bıraktı durdu araç halendaha vitesde duruyor ama gitmiyordu sonra tekrar 1.vitese taktım harek ettim 2 ve 3.vitese attım devamettim sonra yine bıraktı hemen 2.vitese çektim kavradı bukez biraz gitti stop etti tekrardan çalıştırdım marşı geç aldı sonra tekrardan devam ettim bukez 1. viteste ayni şeyi yaptı velhasıl rampayı zarzor çıktım sonra düzlükte bişey olmadı bende garaja çektim.ardından ustamı aradım baskıdan olabilir dedi.bugün yine ayrı bi ustaya sordum o arkadaşta baskı olsaydı tamamen bırakırdı birdaha gitmez dedi şimdi bende anlayamadım durumu nedir sizce tavsiye ve görüşlerinizi lütfen belirtin teşekkürler.bişey daha daha önce başka bir başlık altında belirtmiştim aracın şanzıman bilyesinden ses geliyor ayrıca yani ustaların görüşü bu sizce şanzımandan olabilirmi?

Ynt: BASKI BALATAMI SİZCE ?

Aracı düz zeminde 4 viteste iken kaldırmaya çalışın çok zorlamadan stop ediyorsa baskı balata da birşey yok devir yükseliyordu geçmiş olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ynt: BASKI BALATAMI SİZCE ?

Teşekkür ederim dediğini deniycem fatih abi.aslında usta dediki firen pedalından aşagıda kavrıyorsa baskıda bişey yoktur öylede oldu zaten bakalım artık bi kaçgüne erzuruma götürmeyi düşünüyorum bakalım ama sizlerde görüşlerinizi bildirin lütfen.

Yorum

İşleniyor...
      X