Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bakım için özel servis önerisi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bakım için özel servis önerisi

Arkadaşlar merhaba.
    72.500 km de olan aracımı 75 bin bakımına sokacağım. Araca 68.000 de iken LPG taktırdığım ve yakında uzun yol yapacağım için bakıma erken girmek istedim. İstanbul Anadolu yakasında, Pendik-Tuzla-Kartal-Maltepe civarında önerebileceğiniz özel servis tavsiyelerinize ihtiyacım var. Son 60.000 bakımına Opel Mar'da girip 1500 tl verdikten sonra yetkili servis defteri benim için kapanmıştır.
    En son arka balata değişimi için gittiğim usta 300-350 civarı bir rakam telaffuz etti.

Daha önce bakım yaptırdığınız ve memnun kaldığınız özel servis tavsiyelerinizi bekliyorum.

Yolu sevgiden geçen, içinde vicdan ve merhamet taşıyan herkese iyi günler dilerim.
    Insignia 1.4T Edition Elegance + Stil + 18" + AFL + Navi

Ynt: Bakım için özel servis önerisi

Merhaba hocam,bir bosch bayisi bulup yaptirabilirsiniz.
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Pendikt'eki Bosch Car servisi aradım, 280 tl fiyat verdi. normal midir? bosch bakım parçalarını kullanıyorlarmış ve yağ olarak Shell kullanıyorlarmış.
      Insignia 1.4T Edition Elegance + Stil + 18" + AFL + Navi

Yorum

Hocam benim önerim MObil Oto Servis ile görüşün. Kesinlikle orjinal parça kullanıyorlar ve 1 yıl garanti veriyorlar. Ben insignia öncesi vw polo aracımın 30, 45 ve 60 bin bakımlarını kapımın önünde yaptırdım ve çokda memnun kaldım. Bu arada bende Pendik deyim, tüm İstanbul a servis veriyorlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: leondeniz
          Pendikt'eki Bosch Car servisi aradım, 280 tl fiyat verdi. normal midir? bosch bakım parçalarını kullanıyorlarmış ve yağ olarak Shell kullanıyorlarmış.
          Fiyat guzel
          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Opel yetkili servisleri gayet pahalı. Bunun yerine TSE yetkili özel servisleri tercih edebilirsiniz, Bosch servisleri gibi. Orijinal parça kullanılırsa aracın garantisi bozulmaz.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

İşleniyor...
            X