Duyuru

Collapse
No announcement yet.

90 bin Bakımı Yetkili Servis Önerisi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 90 bin Bakımı Yetkili Servis Önerisi

Merhaba arkadaşlar,

Opel insignia 1.6t benzinli aracımızı 90 bin yaklaşması sebebiyle bakıma götürmek istiyoruz. Bu tür araçlardan anlayan usta bulamadığımız içinde yetkili servise götürmek istiyoruz. Eyüp Mar oto ve Odak için randevu aldım ama kararsız kaldım. Odak Da konuştuğum kişi çok bilgisizce davrandı nelerin değişeceğini bile bilmiyor fiyat veremiyor vs. Mar da ki araç kabulundeki arkadas daha bilgili ve işlemleri tek tek sayabildi fakat internetteki yorumlar Mar hakkında pek iyi değil sizce hangisine götürmek mantıklı olur?

Odak 775₺
    Mar 740₺ periyodik bakım ücreti sundu.
    Gürses: 760₺

Edit: Gürses aradım Yarın İçin dolu olduğunu ve diğer servislerden farklı olarak Karter Tıpası, Kumanda pili gibi şeylerinde değişeceğini söyledi.

Aklıma takılan soru her serviste bakımda yapılanlar farklımı yoksa ezberden söyledikleri için mi böyle?
    2011 Opel İnsignia 1.6 Turbo Cosmo

Ynt: 90 bin Bakımı Yetkili Servis Önerisi

Mar iyidir.
    https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

ben 60k bakımını gürses te yaptım memnun kaldım. ayrıca ikame araç hizmeti de sunuyorlar . sedat bey var musteri temsilcisi oldukça ilgili bir arkdas tavsiye ederim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kulkara
        ben 60k bakımını gürses te yaptım memnun kaldım. ayrıca ikame araç hizmeti de sunuyorlar . sedat bey var musteri temsilcisi oldukça ilgili bir arkdas tavsiye ederim.
        Gürses oto yu bilirim fakat mesafe olarak uzak kalmakta. Bakım süresincede orada olacağım için ikame araç ihtiyacı doğuracak bir durum olmaz sanırım.

Yorum

edit yapıldı.

Yorum

odak çok yoğun.

Yorum

Opel Gerçek

Zeki Beyle Görüşün
              Selamı söyleyin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

En yüksek fiyatı orası verdi, 800 tl olarak o yüzden orayı direk listemden eledim maalesef.

Yorum

servisin orjinal parça kullanıp kullanmadığını da sorun

Yorum

90.000 bakımı standart bir bakım. Korkacak endişe edecek bir şey yok istedigin yerde yaptırabilirsiniz. Hava yağ polen filtreleri değişir bujiler değişir yağ değişir birde daha önceki bakimlarda değişmediyse disk balataları değişme durumu olabilir. Yüksek işçilik kalitesi isteyen bir bakım değil. Sonuçta bi trigger veya debriyaj baskı balata değiştirilmiyor. Uygun fiyat istiyorsan Özel servise dahi gidebilirsin. Aracın yaşı varsa yetkili serviste ekstra indirimde yaparlar. Araç garantisi bittikten sonra yetkili servisler müşteri kaçırmamak için fiyatlarını kırıyorlar

Yorum

Mar otoya bıraktık sabah ama 730 tl ye kadar düştüler. Az öncede arayıp arka fren balataları içinde 300 tl fiyat çıkardılar. Açıkcası özel servise parçaları alıp götürmek daha mantıklı olabilirdi gibi. Filtreler bujiler ve yağ 700 tl tutması ilginç geldi.

Yorum

İşleniyor...
                      X