çok geçmiş olsun..
bu arada benimde başımdan yaklaşık 1 ay önce bir kaza olayı geçti. detayına girmicem fakat kazaya karışan sürücüsü bayan olan diğer araç olay yerinden kaçtı. foto çekemedik fakat plakasını aldım. araçta insignia. trafik ekiplerini 1.5 saat bekledik gelmeyince (arabada 2 çocuk da vardı) olay yerinden ayrıldım (trafik kötü olduğu bir yerdi). böyle bir durumda birşey yapılabiliyormu?
Öncelikle geçmiş olsun. Allah bununla bıraksın, daha beter de olabilirdi.
Orjinal yazı sahibi: EnigmaX
çok geçmiş olsun..
bu arada benimde başımdan yaklaşık 1 ay önce bir kaza olayı geçti. detayına girmicem fakat kazaya karışan sürücüsü bayan olan diğer araç olay yerinden kaçtı. foto çekemedik fakat plakasını aldım. araçta insignia. trafik ekiplerini 1.5 saat bekledik gelmeyince (arabada 2 çocuk da vardı) olay yerinden ayrıldım (trafik kötü olduğu bir yerdi). böyle bir durumda birşey yapılabiliyormu?
Çarpıp kaçma olayı olunca teröre giriyor mevzu. Ona da ayrı bir mahkeme bakıyor şikayet edince.
Gecmis olsun,aracinda kasko yok ise oncelikle aracin dis kimini yaptirin ya cikma kapi bulun yada yirtilma yok ise saglam bir kaportacida yaptirin
Ic kisma gelince hava yastigi yapan yerler var izmit sanayide olcusune gore yapiyorlar onu arastirin
Kaskoda var ise perte cikartmaya calisin derim.
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
saolun arkadaşlar.exper raporunu bekliyorum.perte çıkarma olayını zannetmiyorum ama ilerleyen süreçte bakacağız.hava yastıkları o tarafta kimse olmamasına rağmen açıldı.ama vurma şiddeti baya yüksekti.hava yastığını açmasının nedenide tahminime göre camların patlayıp araç içerisindekilere gelmemesi içindi.perde hava yastığı yan tarafı ışık bile girmeyecek kadar tamamen kapatıyor.İnşallah kimse yaşayıp görmez ama araçlarımız gerçekten güven veriyor.daha önceki araçlarımdan corollayla böyle bir darbe alsam , kapı sacının kalınlıpını falan düşününce sonuç çok daha ağır olaiblirdi.
1.6 Turbo Sport Tourer Manuel Cosmo Beyaz Cam Tavan Brc Lpg
geçmiş olsun, Allah beterinden korusun, kazanız çok büyük değil, bence 15 bin lira da tutmaz, 6000-8000 arası masrafı olduğunu düşünüyorum, kaskonuz karşı taraftan da değer kaybını alıyor, aracınız değer kaybetse bile ki bu kazada satın alacak kişi bu kazanın fotoğraflarını görürse almaktan vazgeçmez yani, biraz düşük fiyata bile satsanız değer kaybı parasından kurtarırsınız
Yorum