Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bursa Neskar Bakım Ücretleri

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bursa Neskar Bakım Ücretleri

Merhaba Arkadaşlar,

Bakım ücretlerinden dolayı haftaya kötü başladım 2. senesi dolan 1.4 otomatik corsam için 800tl ve 90000 bakımı olacak insignia için 900 tl civarı fiyat çıkardılar. Her ikiside benzinli. Arkadaşlar tüm markalar böylemi yoksa opel bizimi öpüyor sadece. Bu ne biçim fiyatlamadır böyle. Ne yapıyorsun bu araca sen, sıfırlıyor sanırım her yerini maad maad maad maad
    Insignia Cosmo 2.0 Turbo 220 BG.

Ynt: Bursa Neskar Bakım Ücretleri

60 BİN ağır bakımı insignia geçmiş. 90bin de değişenlerin ne olduğu belli mi?
    Rutin filtreler ve yağ ise aşırı pahalı.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya
      60 BİN ağır bakımı insignia geçmiş. 90bin de değişenlerin ne olduğu belli mi?
      Rutin filtreler ve yağ ise aşırı pahalı.
      Telefonda arkadaş ağır bakım yapılacak dedi. Detaylarını konuşmadık. Diğer yandan corsa içinde çok pahalı değil mi? daha 25000 de araç. buji değişecek falan dedi.

Yorum

60 bin de ağır yapılır. Triger değişmiştir.
        90' da 900 TL ise zaten Debriaj balatası ve ya Volan değişmiyor demektir.

Tekrar triger mi değişicek? Sorun bence öğrenin. Öyle ise normaldir.
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya
          60 bin de ağır yapılır. Triger değişmiştir.
          90' da 900 TL ise zaten Debriaj balatası ve ya Volan değişmiyor demektir.

Tekrar triger mi değişicek? Sorun bence öğrenin. Öyle ise normaldir.
          2.0 turbo benzinli. onlarda zincir varmış sanırım. tekniğinden fazla anlamıyorum ama duyduğum kadarıyla değişmiyecek sanırım. bi de otomatiklerde debriyaj balatası var mı ?

Not: az önce doğuşu aradım babamın aracı için. 1.6 dizel otomatik jetta. 30000 bakımı yaklaşıyor. fiyat aldım 634 tl. dizel otomatik araç için uygun değil mi sizcede ?

Yorum

Uygun.

Değişen parçaları iyice öğrenin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hOpe
              Merhaba Arkadaşlar,

Bakım ücretlerinden dolayı haftaya kötü başladım 2. senesi dolan 1.4 otomatik corsam için 800tl ve 90000 bakımı olacak insignia için 900 tl civarı fiyat çıkardılar. Her ikiside benzinli. Arkadaşlar tüm markalar böylemi yoksa
              opel bizimi öpüyor sadece. Bu ne biçim fiyatlamadır böyle. Ne yapıyorsun bu araca sen, sıfırlıyor sanırım her yerini maad maad maad maad
              merhabalar, bende konu açıcaktım bunun hakkında 2.el insignia aldıktan sonra ilk aklıma gelen hemen bakımları aracım 60 binde olduğu için kayışlar ve yağ bakımı için fiyat aldım Neskar son bahar indirimiyle birlikte 1490 TL [Triger seti,V kayışı,Yağ,Yağ Filtresi,Hava filtresi,Polen,Filtresi] bir kaç servise daha sordum rakam pek değişmiyor 1250 en uygun aldığım rakam'dı.Bu hafta yaptırdığım bakım kullanılan malzeme ve maliyet şöyle oldu;

Triger seti GM
              V Kayışı Conti
              Bujiler GM
              GM Motor yağı
              GM yağ filtresi
              Hava ve polen fitresi yan sanayi
              Balata Ön ve Arka

Malzemeler 775 TL , İşçilik 300 TL toplamda 1075 TL gibi bir rakama mal oldu.Serviste Neskar'da bi kaç kalem malzeme eksik olmasına rağmen 1490 tl fiyat aldım

Söyleyeceğim o ki eğer aracınız garanti kapsamından çıktı ise çok makul ve iyi işçilik ile bakımlarınızı yaptırmanız mümkün.Hayırlı geceler,Hayırlı yolculuklar.

Yorum

İşleniyor...
              X