Merhabalar.disklerim ve balatalarım bitmiş durumda.Diskler çizik olduğundan fren yaptığımda ses ve sarsıntı yapıyor.Febi marka disk delphi marka balata buldum fiyatı uygun olarak.Ön ve arkaları komple değiştireceğim.Daha önce kullanan var mı?Ses yapar mı?Kararsız kaldım yardımcı olırsanız sevinirim.Bol kazanç herkese.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Disk ve balata
Collapse
X
-
Ynt: Disk ve balata
Selamlar,
Fren takımları biraz şans işi diyelim üretilen balata içindeki maddenin sertliğine göre diskinizde çizilme olabilir bu bazen olur bazende olmaz üretilen seri ile alakalı olarak diğer bir taraftan orjinal parça her zaman iyidir araçlarımız güçlü ve bu gücü durduracak teknik yeterliliğe sahip disk ve balata kullanmak lazım opelin serrvislerinde kampanya oluyor onu bir değerlendirin
sonuçta sizin bahsettiğiniz Delphi kötü bir marka değil
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
Delphi balata ses yapar,kesinlikle tavsiye etmem,Bosch alın gayet iyi ve sessizdir. Ben ACDelco ön disk almıştım.
2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: MuratSBÖncelikle vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim.ACDELCO DİSK VE BOSCH marka balata ile ses sorunu ortadan kalkmış olur heralde.2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: MuratSBMerhabalar.disklerim ve balatalarım bitmiş durumda.Diskler çizik olduğundan fren yaptığımda ses ve sarsıntı yapıyor.Febi marka disk delphi marka balata buldum fiyatı uygun olarak.Ön ve arkaları komple değiştireceğim.Daha önce kullanan var mı?Ses yapar mı?Kararsız kaldım yardımcı olırsanız sevinirim.Bol kazanç herkese.2012 insignia 1.4 T (140) Edition Elegance
Yorum
-
Bende 1 ay önce ön arka disk ve balataları orjinal gm ürünlerle değiştim.
.
Ses sorunu vardı düzeldi.
.
Şu anda fren daha bi yumuşak oldu. Eskiden 1 basınca dururdu şimdi 2 basıyorum. Yumuşak olması iyimi kötümü karar veremedim henüz.İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: maxutBende 1 ay önce ön arka disk ve balataları orjinal gm ürünlerle değiştim.
.
Ses sorunu vardı düzeldi.
.
Şu anda fren daha bi yumuşak oldu. Eskiden 1 basınca dururdu şimdi 2 basıyorum. Yumuşak olması iyimi kötümü karar veremedim henüz.2012 insignia 1.4 T (140) Edition Elegance
Yorum
-
Herşey içinde önler 1500 arkalar 800 tl.
İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Yorum
Yorum