Merhaba herkese.aracım 1400km oldu 1000km bakımı var mı acaba yoksa ilk bakım zamanım 15000km mi?aracım 1,6cdti
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
bakım zamanı
Collapse
X
-
Ynt: bakım zamanı
Ilk 1000 kmde 4 amortisor ve 4 disk degisimi gerekebilirBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblIlk 1000 kmde 4 amortisor ve 4 disk degisimi gerekebilir
Yorum
-
Aracı alırken bişey demediler benim de sormak aklıma gelmedi doğrusu.myopel sayfasında 15000km bakımı görünüyor ama bir önceki aracımda 1000kmde bakıma gitmiştim bu yüzden merak ettim.[center]
1.6cdti sport
GREY HURRICANE [center]
Yorum
-
Yanlış hatırlamıyorsam 2500 km'deyken gözle kontrole çağırmışlardı. Yağına suyuna balatasına v.s. bakıyorlar üretimden kaynaklı bir sorun var mı diye.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
bazı markalarda 1000km kontrolü oluyor doğrudur, eskiden toyota da yapıyordu hala yapıyormu bilmiyorum. ama bence güzel birşey. sizin aracınız 15.000Km de uygundur 1 sene geçirmeden. ve 1000km erken gidilmesi daha cazip olur diye düşünüyorum dizel araçlar için filtre vs değişikliği ilaç oluyor.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
Yorum