Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 1.4 T 120000 Kilometre bakımı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia 1.4 T 120000 Kilometre bakımı

Arkadaşlar merhaba,

İnsignia 1.4 T Edition sahibi olarak aranıza yeni katıldım. Aracın 120.000 bakımını Ankara'da özel bir serviste yaptırmak istiyorum. Ayrıca frene basınca metal aşındırma sesi geliyor. Onu da göstereceğim. Aracı yeni tanımaya başladığım için deneyimli arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
    1) Ankara'da Şaşmaz İvedik tarafında bildiğiniz kaliteli ve hesaplı, "ÖMÜRLÜK GİDİLECEK" bir özel Opel Servisi, tamirhanesi var mı?
    2) Bu bakımda hangi parçalar değişiyor?
    Teşekkürler
    2012 insignia 1.4 T (140) Edition Elegance

Ynt: İnsignia 1.4 T 120000 Kilometre bakımı

Aracınız hayırlı olsun. Yakıtı, konforu, duruşu Ankara'da memnun edecektir. En büyük avantajımız trafiğimizin çok yoğun olmaması.
    Özel servis tecrübem önceki aracımda 2 sefer oldu 3. sü gitmedim. Size şuanda kullandığım opak yetkili sevisini önerebilirim. Fiyatları makuldür. Fiyattan daha önemlisi yaptıkları iş garantili.

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Ynt: İnsignia 1.4 T 120000 Kilometre bakımı

welcome

Aracınız hayırlı olsun.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

İşleniyor...
      X