Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hava Filtre ve Yağ Değişimi Sonrası Yüklenince Silkeleme...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Hava Filtre ve Yağ Değişimi Sonrası Yüklenince Silkeleme...

Buji normal değilim 2 yıl/30.000km diye hatırlıyorum.
    Beyaz 1.6 T Cosmo Flexride DVD800 Infinity

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tornado
      Orjinal yazı sahibi: Insomniac
      Ohoooo benim araba şu an 7 yaşında 2009 model hiç değişmedi Buji'ler biliyorum yani
      Yalnız Buji değişim zamanının geldiğini nasıl anlarız? Araç ilk çalışırken zor çalışıyorsa Buji değiştirmek gerekmez mi?
      Bir de BUJİ markası ne önerirsiniz. Araçta LPG falan hiçbirşey yok, orjinal duruyor herşeyi...
      Orijinal GM alın ve hemen değiştirin. 7 yıl çok fazla.Paran varsa 1 yıl ya da 15.000 Km en iyisidir buji değişimi için.LPG ise zaten öyle değişim lazım...
      Tamam bugün yenilerini alıyorum o vakit orjinallerinin siparişini veriyorum az sonra.
      Motor bloğunun yağ tamamlama yerinden parmağımı soktum geçen gün motor içinde korumlar gördüm çok miktarda, bunları nasıl temizleyeceğiz? Partikül partikül parmağıma yapıştı...???

Yorum

Karbon temizliği yaptır. Bujileri eski olunca ateşleme iyi yapılmamış ve kurumlaşma çok olmuş olabilir.
        2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Karbon temizliği yaptır. Bujileri eski olunca ateşleme iyi yapılmamış ve kurumlaşma çok olmuş olabilir.
          Pekala onu da yaptıralım Bu arada Sprintbooster kullanıyorsunuz. Bir etkisi oluyor mu araçta veya yakıtta yahut stabilitede ne gibi yan etkileri var? Teşekkür ederim ilginizden dolayı...

Yorum

Çok iyi bir icattır kendisi. Yanlışlıkla kapatırsan bu araba neden gitmiyor ki demeye başlarsın. O derece yani... 2 modu var.Birisi yeşil yanar, birisi kırmızı yanar. Kırmızıda yakıt tüketimin artar. Yan etkisini görmedim 3 yıldır...
            2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Çok iyi bir icattır kendisi. Yanlışlıkla kapatırsan bu araba neden gitmiyor ki demeye başlarsın. O derece yani... 2 modu var.Birisi yeşil yanar, birisi kırmızı yanar. Kırmızıda yakıt tüketimin artar. Yan etkisini görmedim 3 yıldır...
              Peki nasıl bir etkisi oluyor bunun ki aracın ilk kalkışı değşiyor bu derece? Haddinden fazla Benzin püskürterek kalkmayı mı sağlıyor?
              Ayrıca araçlarımız için güncel yazılımlar mevcut mu ? Yani bilgisayar gibi yeni yazılım var mı yüklenebilen daha yüksek stabilite için?

Yorum

Sen gaza basınca senin komut motora gidene kadar 1 sn lazımsa benimkinde 0.2 sn...

Yorum

Sen gaza basınca senin komut motora gidene kadar 1 sn lazımsa benimkinde 0.2 sn...
                  Konuyla ilgili bir kaç video izledim ama kullandığımız araçların motor blokları öyle ahım şahım bloklar olmadığı için Kısa Sürede aşırı stres altına devamlı sokmak ve çıkarmak bence uzun vadede motorun ömrüne etki edebilir. Ben aracı aldığım zaman 180.000-200.000km kullanmayı ama sıhhatli kullanmayı seven yapıya sahip bir adam olduğum için pek iyi bir tercih gibi görmedim açıkçası. Ayrıca yakıta da kesinlikle olumsuz yönde yansıyacaktır bu durum tabii... Buji'lerin ve orjinal hava filtresinin siparişini verdim bugün, yarın elimizde olacak nasipse takıp sizlere de yorumlarımı yazacağım. Desteklerinizden dolayı teşekkür ederim...

Yorum

Ondan hiçbir şey olmaz merak etme. O kadar da dandik değil 1.6 T...

Yorum

İşleniyor...
                    X