Merhaba forumda arastirdim alakali basliklar gordum fakat tam emin olamadim sorma gereksinimi duydum aracim 70000 km de calistirinca hersey normal debriyaj basip cekince ses geliyor tekrar debriyaja basinca kesiliyor birakinca kesiliyor.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
rolantideki ses debriyaja basinca kesiliyor.
Collapse
X
-
Ynt: rolantideki ses debriyaja basinca kesiliyor.
Yolda herhangibir ses yok vites rahat geciyor.devir hiz yerinde sadece debriyaja basip cekince rolantide yapiyor.debriyaja basmazsam rolantide ses yapmiyor.2010 1.6 180 T Sedan Sport paket Teknik gri+sunroof+1994 Elantra 1.8 otomatik
09 L 1470
35 AZ 6274
-
Daha once baski balata volan degismismi ?
Eger degismediyse serviste 3500-4000
Ozel serviste 2000-2500 civari halledersiniz
Debriyaj balatasi,baski,debriyaj bilyasi ve volan
Sizin sesin sorunu muhtemelen volan yada debriyaj bilyasindadir
Sanziman inmisken eger yakin km(20/25bin) once degismediyse degistirin ses giderBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Aldigimda baski balata gayet iyi dedi yetkili serviste ustamiz ayrica yetkili serviste baski balata degisimi 1800 tl dediler opel indirimli.baski balatadan ziyade bilyami ,pris mi acaba diye takildim.cunku bilya olsa yolda da yapar sesi diye dusunuyorum yanlis bilmiyorsam yada vites degisimlerinde ugultu olabilir.benim sadece rolantide ugultu degilde degisik bir ses.2010 1.6 180 T Sedan Sport paket Teknik gri+sunroof+1994 Elantra 1.8 otomatik
09 L 1470
35 AZ 6274
Yorum
-
O sesi kafaya takmayin gittigi yere kadar gitsin,servislere o kadar para parcalanmayin bazen kampanya yapiyorlar onlari takip edin,acil
Bir durumunuz yok keyifli surusler.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Sorununuz prizdirek bilyasırıdır. Şanzıman içindedir. Debriajı hafif pompalayınca gecer. Zararsızdır.
5 insignia nın 5 inde var. Neredeyse kroniktir diyebilirim. Dediğim gibi asla şanzıman açtırmaya deymez.
Not;
Sesin tarifi; tak tak tak tak, pat pat pat pat pat seklinde hızlı ve sabit düzende çekicin şasiye vurması gibi ise yukarıda dediğim geçerlidir.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Evet bugun aracimi calistirdim sanki hicbir sey yok gibi sessiz sakin calisti.sanki dun bu ses yasanmamis gibi.butun gun sakindi tesekkurler bilgi icin2010 1.6 180 T Sedan Sport paket Teknik gri+sunroof+1994 Elantra 1.8 otomatik
09 L 1470
35 AZ 6274
Yorum
Yorum