Ynt: Sorunların arı arkası kesilmiyor. Şimdi de turbo sorunu.
Anlayan bir servise baktırın. Montaj esnasında bir aksama olduğu kanaatindeyim. Turbo revizesi sorunlu yapılsa bile enfazla ses yapar ( ki yapmaya başlamış revize sonrası ) Fakat, çalışmaya devam etmeliydi. Bu bağlamda, sorununuz montaj aşaması. Bunu kontrol ettirin. Yetkili servis.....
Yetkili servise gittiniz mi? Yakın mesafede yetkili servis var mı? Sorunu tahmin yoluyla bulmaya çalışıyorsunuz. Daha ciddi arızalar peşi sıra gelebilir. Aracı bu şekilde kullanmanız doğru değil.
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Hocam yetkili servis yakınlarımda değil. aracı çok acil olmadıkça kullanmıyorum, haftasonu en yakın servise gideceğim o yüzden tahmin yürütüyorum kendimce ancak herhangi bir müdahelede bulunmuyorum araca.
Servise götürmeden telefon ile iletişime geçip bir danışın derim. Zaten randevu alacaksınız kayıt oluştururken ustaya aktarıp görüşebilirsiniz. İnşallah ufak bir montaj hatasıdır hemen hallolur.
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Arkadaşlar sorun çözüldü, sorunumuz sacın westgate'i engellemesi imiş. West gate açılınca blow off sesini bile çok net duyar oldum ancak bu sefer de araç termostat hortumunu patlattı anlaşılan geçen hafta değiştirdiğimiz yağ soğutucu değişmeden önce yağ ile tüm hortumları deforme etmiş. Patlayan hortumu da değiştirdik, herhangi bir hararet sorunu yaşamadık geriye önlem olarak kalan genleşme kabı alt hortumunu değiştirmek kaldı. O da parça mevcut olmadığı için orjinalinin gelmesini bekliyoruz akabinde tüm soğutma sistemi değişmiş olacak.
Fatih bey başta olmak üzere herkese yardımları için sonsuz teşekkürler.
geçmiş olsun soruyn çözüldüğüne göre şimdi keyfini çıkarma zamanı.
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Orjinal yazı sahibi: aSya
wastegate dememişmiydim ?
aracın ilk bakımını kaça yaparsınız
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum