merhaba arkadaşlar yeni aracımın (1,6 cdı cosmo) bristone lastikleri hava basınç ayarı yapmak istedim petrole girdiğimde basınçları 38 civarıydı normalde 32 - 33 olması gerekmiyormu ekrandada gösteren bilgi zaten tutmuyor yaklaşık 26kba yazıyor.yardımcı olursanız sevinirim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
lastik basınç bilgisi
Collapse
X
-
Ynt: lastik basınç bilgisi
32,32 iyidir ama her lastikçinin/Benzincinin hava basınç makineleri kalibrasyonu düzgün olacak diye bir şart yok bildiğiniz güvendiğiniz yerlerde lastik basıncını ölçün ve hava basın
Lastik basınçları hava sıcaklığı içindeki yolcu kullanım tarzına göre farklılık gösterebilir
Kitapçığı okuyun lütfen
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Ynt: lastik basınç bilgisi
bu konuda kafam benimde net değil şuanlık. 22-24 arası gösteriyor bende de. sanırım kalibrasyon gerekli. kalibre et menüsüne giriyorum ama gurcalamıyorum nolur nolmaz diye. bilen birinden destek alarak basınçları elden geçireceğim bende.
Ayrıca bilgi menüsünde lastik yükü diye bir menü var. Hafif Yüklü Maksimum du sanırım. Seçebiliyoruz. Bende hafif seçili. Maksimuma aldığım zaman ünlem işareti çıkıyor ekranda. Ne işe yarıyor ? Mantığı nedir?1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
Yorum