Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Debriyaj

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Debriyaj

Herkeze iyi pazarlar arkadaslar
    2012 model 53000 de insigniam var.
    Bugun dik bir yokuş dan geri geri Yukarı çıkmaya çalışırken balatalari yedim sanırım cok fazla duman be koku cikti araba yanarcasina. ama mecburen geri çıkmam lazım di. Ilk etapta vitesler geçmedi ama suan geçiyor fakat debriyaj cok yukarda kavrıyor. Acil debriyaj setini değiştirmem lazimmi acaba Yada fiyatını bilen varmi

Ynt: Debriyaj

Sanki debriyajı yemişsiniz gibi, bir süre kullanın baktınız ki olmuyor mecbur elden geçirirsiniz.

Yorum

Kuvvetle muhtemel debriyaj balatanızı yakmissiniz. Servis indirimli 1550tl özel servis 900tl demisti bana. Tabi benim aracim 2010 sizin aracinizin indirim orani farkli olabilir.
      İnsignia >> 2010 >> 1.6 T Cosmo >> Teknik Gri
      Vw  CC  >> 2013 >> 1.4 TSİ BMT >>  Beyaz

Yorum

Cok Sağolun yardım için

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bere5906
          Cok Sağolun yardım için
          Parçayı kendiniz alıp yaptırabilirsiniz özel serviste.Daha ucuza gelir...

http://www.opelgm.com/Opel-Insignia-...S,PR-3240.html

2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Debriyaj seti hangisini tavsiye ediyorsunuz 3 marka var luk, sachs, valeo. En uzun ömürlüsü hangisi?
            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Sachs orjjinal ekipmandır. Diğerleride kaliteli ve çoğu markanın orjinal ekipmanıdır.
              Fakat, sachs opel insignia da kullanılan parçadır. O nedenle bu parçaya yönelin.
              CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
              SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cankaan_x
                Kuvvetle muhtemel debriyaj balatanızı yakmissiniz. Servis indirimli 1550tl özel servis 900tl demisti bana. Tabi benim aracim 2010 sizin aracinizin indirim orani farkli olabilir.
                Özel servis te o kadar tutmaz. MAx,, 750 TL. Debriaj rulmanıda dahil fiyat! ( kabaca )
                CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya
                  Sachs orjjinal ekipmandır. Diğerleride kaliteli ve çoğu markanın orjinal ekipmanıdır.
                  Fakat, sachs opel insignia da kullanılan parçadır. O nedenle bu parçaya yönelin.
                  Tamam sachs alman malıdır, orijinal ekipmanı ama biliyorsun bizim araçlarda çok uzun ömürlü değil bu parça, acaba diğerleri de mi çok uzun ömürlü değil, onu merak ediyorum.
                  ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                    Orjinal yazı sahibi: aSya
                    Tamam sachs alman malıdır, orijinal ekipmanı ama biliyorsun bizim araçlarda çok uzun ömürlü değil bu parça, acaba diğerleri de mi çok uzun ömürlü değil, onu merak ediyorum.
                    Luk denenebilir.

Yorum

Yani benim anladığım şuki opel servisi müşteriyi baya kazıklıyor..kaldıki biz gm sitesinden çok ucuz rakamlara alıyoruz yada servisteki pahalılığa bakıp ucuz aldığımızı sanıyoruz..en güzeli sağlam bi usta bulup malzemeleri gm'den alıp ustaya sadece işçilik vermek.

Yorum

İşleniyor...
                      X