Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yakit filtresi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yakit filtresi

İyi gunler
    Bizim araclarda 1.6T yakit filtresi yok mu? Bujiler kac km de degisiyor?
    Son zamanlaeda aracin yakiti artti neden olabilir acaba suan 12.3 yakiyor. Bana cok gelmeye basladi yakit dusurmek icin nasil bi cozul yapilabilir bakimlarindan kaynakli olabilir mi acaba?
    2011 1.6 180 HP T. Beyaz,Siyah Tavan,Cam filmi,19 İnç jant,Navigasyon,Ledli sinyal lambası,Ayna alt ledi,Krom kapı kolu,Kapı altı logo.

http://i.hizliresim.com/LpNkQb.jpg

Ynt: Yakit filtresi

Yakıtı arttıracak okadar çok etken durum var ki. Hangisini yazalım.
    İnsignia 1.6 larda benzin filtresi değişmiyor diye biliyorum.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Maf sensoru, map sensoru, o2 sensoru, filtreler, debriaji seti, buji, atesleme bobini, bozuk yakıt, sorunlu enjektör, bunlar sadece benim bildiklerim. Daha başka nedenlerden de olabilir.
      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Ben olsam hava filtresi kontrolü ile başlardım, en ucuzu o
        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Bayagi sey varmis ya onlar olsa araba gitmezdi herlade o kadar seylerin olucagini sanmiyorum ama baktirmak lazim yinede. Genel bi bakim yaptirayim gecen sene yaptirmistim en son bakim yaptirinca biraz rahatliyo belki o yuzdendir bide o zaman bakayim hala ayniysa o dediklerinizi kontrol ettiririm
          2011 1.6 180 HP T. Beyaz,Siyah Tavan,Cam filmi,19 İnç jant,Navigasyon,Ledli sinyal lambası,Ayna alt ledi,Krom kapı kolu,Kapı altı logo.

http://i.hizliresim.com/LpNkQb.jpg

Yorum

ben de bakım yaptıracağım.
            Parçaları aldım da. benzin filtresi bulamadım. Aldığım yere sordum. insignia benzinlilerde yakıt filtresi yok dediler.
            benzin filtresinin olmaması dezavantaj değil mi?
            yoksa aldığımız benzine gerçekten dikkat etmek lazım ki. Bu benim için üzücü bir durum. Malum Arhavi'de oturuyorum ve benzini buradaki herkes gibi Gürcistan Batum'dan alıyorum. Bu zamana kadar sorunla karşılaşmadım. Filtereye dikkat ederim diyordum o da yokmuş...

Yorum

benzin filtresiyle ilgili bir bilgisi olan yok mu?

Yorum

benzin filitresi, yakıt deposunun içinde olduğunu ve 150binde bir değiştiğini duymuştum..

Yorum

İşleniyor...
                X