Slm uzun zamandır forumda ve ülkede değildim yeni geldim ve aracımın bakım zamanı 40 km bakımı yaptıracam aklımda servis olarak trabzon vardallar var aklımda iki günlüğüne trabzonda olacagım trabzonda vardallar veya başka bir servis tavsiye edebilecek var mı
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bakım için tavsiye
Collapse
X
-
Ynt: Bakım için tavsiye
Hoş gelmişsiniz İlbilge Kardeşim
Bizim arabalarda bakım 15 bin km veya 1 yıl, hangisi önce dolarsa.
Kırk bin km bakım için erken, tabii senesi dolduysa onu bilmem
Trabzonlu bir üyemiz var Wolverine (Murat Bey) Vardallar hakkında
en sağlıklı ve güncel bilgiyi ondan alırsınız.
Yorum
-
Şaman bey beni referans gösterdiğiniz için teşekkür ederim.
ilbilge kardeşim,aracınızı hep yetkili servislerde mi bakım yaptırdınız? Vardallarda 15 yıl çalışıp ordan ayrılıp özel servis açıp orda çalışan ve aracımı gözüm kapalı teslim edeceğim ustalarım var. Kararınız doğrultusunda size yardımcı olmaya çalışırım.@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
-
Yetkili servis de illa olsun gibi gaye yoksa özel serviste daha uyguna ve daha iyi hizmeti alabilirsiniz. Bende özel ciyimCARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: WolverineŞaman bey beni referans gösterdiğiniz için teşekkür ederim.
ilbilge kardeşim,aracınızı hep yetkili servislerde mi bakım yaptırdınız? Vardallarda 15 yıl çalışıp ordan ayrılıp özel servis açıp orda çalışan ve aracımı gözüm kapalı teslim edeceğim ustalarım var. Kararınız doğrultusunda size yardımcı olmaya çalışırım.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ilbilge_11Orjinal yazı sahibi: WolverineŞaman bey beni referans gösterdiğiniz için teşekkür ederim.
ilbilge kardeşim,aracınızı hep yetkili servislerde mi bakım yaptırdınız? Vardallarda 15 yıl çalışıp ordan ayrılıp özel servis açıp orda çalışan ve aracımı gözüm kapalı teslim edeceğim ustalarım var. Kararınız doğrultusunda size yardımcı olmaya çalışırım.@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
Yorum