merhaba arkadaslar , forumda baktımda bu sorunla alakalı bir konu açılmış ama konuyu açan arkadasın arabası lpg liymiş , benim araç lpg li olmadıgı halde 2000 deviri geçince 3000 devire kadar inanılmaz bir titreme oluyor ( böbrek taşı olan birisi direksiyonda olsa taşını düşürür yani )ve araç kasılıyor önceleri çok dikkat etmemiştim ama artık bariz rahatsızlık vermeye başladı , konuyla alakalı bilgisi olan yada başından bu tarz birşey geçen var mı merak ettim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2500 devir titreme sorunu
Collapse
X
-
Ynt: 2500 devir titreme sorunu
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Ateşleme bobini yada bujilerden olabilir...2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Herşey olabilir. Titremeye sebep, balans dan tutunda ateşleme sistemine kadar,CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
abi şöyle söyleyeyim , genelde 3. ve 4. viteslerde oluyor gaza hafif yüklendigim zaman inanılmaz titriyor , 3 bin devri geçince normale dönüyor. geçen arkadasla öyle bi kalkalım dedim ışıklarda 1.2.3.4 hepsinde yaptı dedim bişeyler kopacak galiba bıraktım arabaya yüklenmeyi çok rahatsız edici bir durum
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: korhan_ctnabi şöyle söyleyeyim , genelde 3. ve 4. viteslerde oluyor gaza hafif yüklendigim zaman inanılmaz titriyor , 3 bin devri geçince normale dönüyor. geçen arkadasla öyle bi kalkalım dedim ışıklarda 1.2.3.4 hepsinde yaptı dedim bişeyler kopacak galiba bıraktım arabaya yüklenmeyi çok rahatsız edici bir durum2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: korhan_ctngarip bişey nasıl anlatsam bilemedim motor arıza ışıgıda yanıp sönüyor titreme başlayınca2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: korhan_ctnbakıma girip 2bin tl yi yiyince düzeldi oksijen sensöründen dolayıymış2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
Yorum