merhaba arkadaslar , forumda baktımda bu sorunla alakalı bir konu açılmış ama konuyu açan arkadasın arabası lpg liymiş , benim araç lpg li olmadıgı halde 2000 deviri geçince 3000 devire kadar inanılmaz bir titreme oluyor ( böbrek taşı olan birisi direksiyonda olsa taşını düşürür yani )ve araç kasılıyor önceleri çok dikkat etmemiştim ama artık bariz rahatsızlık vermeye başladı , konuyla alakalı bilgisi olan yada başından bu tarz birşey geçen var mı merak ettim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2500 devir titreme sorunu
Collapse
X
-
Ynt: 2500 devir titreme sorunu
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Ateşleme bobini yada bujilerden olabilir...2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Herşey olabilir. Titremeye sebep, balans dan tutunda ateşleme sistemine kadar,CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
abi şöyle söyleyeyim , genelde 3. ve 4. viteslerde oluyor gaza hafif yüklendigim zaman inanılmaz titriyor , 3 bin devri geçince normale dönüyor. geçen arkadasla öyle bi kalkalım dedim ışıklarda 1.2.3.4 hepsinde yaptı dedim bişeyler kopacak galiba bıraktım arabaya yüklenmeyi çok rahatsız edici bir durum
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: korhan_ctnabi şöyle söyleyeyim , genelde 3. ve 4. viteslerde oluyor gaza hafif yüklendigim zaman inanılmaz titriyor , 3 bin devri geçince normale dönüyor. geçen arkadasla öyle bi kalkalım dedim ışıklarda 1.2.3.4 hepsinde yaptı dedim bişeyler kopacak galiba bıraktım arabaya yüklenmeyi çok rahatsız edici bir durumBahsettiğiniz devirlerde turbo devreye giriyor. Daha doğrusu hep devrede ama daha çok etki etmeye başlıyor. Çok ilginç...
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: korhan_ctngarip bişey nasıl anlatsam bilemedimmotor arıza ışıgıda yanıp sönüyor titreme başlayınca
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: korhan_ctnbakıma girip 2bin tl yi yiyince düzeldioksijen sensöründen dolayıymış
Yorum
Yorum