Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İNSİGNİA ABS VE ESP LAMBASI ANİDEN YANMASI

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İNSİGNİA ABS VE ESP LAMBASI ANİDEN YANMASI

ARKADAŞLAR MERHABA ARACIMI GEÇEN HAFTA ALMIŞTIM 1.6 TURBO 2009 COSMO ALDIGIMDAN İTİBAREN BAZEN ÇUKURDAN GEÇERKEN ABS İLE ESP LAMBASI YANIYORDU DURUP İSTOP EDİP ÇALIŞTIRINCA LAMBALAR SÖNÜYORDU BUNU GÜNDE 2 SEFER FALAN TEKRARLIYORDU
    ARIZA GİDERİLDİ BENİM ÇÖZÜMÜM ABS ARIZA VERİNCE OTOMOTİK OLARAK ESP YİDE DEVRE DIŞI BIRAKIYO BİLGİSAYARA BAĞLADIK SOL ÖN TEKER ABS ARIZA VERMİŞ
    MEGER KRONİKMİŞ ABS KABLOSU TEMASSIZLIK YAPIYORMUŞ KABLOYU DEĞİŞTİRDİK ORJİNAL KABLO TAKTIRISANZ 200TL YOK FARK ETMEZ NORMAL KABLODA OLUR DERSENİZ İŞÇİLİK DAHİL 60TL ÖDEDİM SANAYİDE BİLGİNİZ OLSUN VERİTABANINDA BULUNSUN DİYE PAYLAŞIM YAPTIM SÜRE 20 DAKİKA SÜRDÜ

Ynt: İNSİGNİA ABS VE ESP LAMBASI ANİDEN YANMASI

Paylaşım için teşekkürler,
    Daha öncede bir kaç kez bu tip olaylar meydana gelmişti,sorun genelde kabloda oluyor,fakat bazende kablo soketinde sıkıntı cıkıyor
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

teşekkürler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: uyanig
        ARKADAŞLAR MERHABA ARACIMI GEÇEN HAFTA ALMIŞTIM 1.6 TURBO 2009 COSMO ALDIGIMDAN İTİBAREN BAZEN ÇUKURDAN GEÇERKEN ABS İLE ESP LAMBASI YANIYORDU DURUP İSTOP EDİP ÇALIŞTIRINCA LAMBALAR SÖNÜYORDU BUNU GÜNDE 2 SEFER FALAN TEKRARLIYORDU
        ARIZA GİDERİLDİ BENİM ÇÖZÜMÜM ABS ARIZA VERİNCE OTOMOTİK OLARAK ESP YİDE DEVRE DIŞI BIRAKIYO BİLGİSAYARA BAĞLADIK SOL ÖN TEKER ABS ARIZA VERMİŞ
        MEGER KRONİKMİŞ ABS KABLOSU TEMASSIZLIK YAPIYORMUŞ KABLOYU DEĞİŞTİRDİK ORJİNAL KABLO TAKTIRISANZ 200TL YOK FARK ETMEZ NORMAL KABLODA OLUR DERSENİZ İŞÇİLİK DAHİL 60TL ÖDEDİM SANAYİDE BİLGİNİZ OLSUN VERİTABANINDA BULUNSUN DİYE PAYLAŞIM YAPTIM SÜRE 20 DAKİKA SÜRDÜ
        Kronikse aklımızda olsun lazım olur, nerde yaptırdınız?

Yorum

6 sanayi sit nedim opel özel servis

Yorum

Benimde başıma geldi sağ tekerlek abs sensörüne giden kablo arızalanmış tam hatırlamıyorum ama 200-300 arası bir para vermiştim.

Yorum

aynı sorun bendede oldu , aracı alırken makineye baglandıgında aracın sag abs sensöründe arıza oldugunu söylemişlerdi , bende tümsekten geçince bazen abs ve esp uarı lambası yanıyor , arabayı istop edip tekrar çalıstırınca lambalar sönüyor . forumda okuyunca için rahatladı ) büyük bir sıkıntı olmaması sevindirdi beni

Yorum

ah bu soketler ahhh ihihi
                Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Bu abs ve esp kablolari afl far hatasida veriyormu benm 3 ü de yaniyoda

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sefa3434
                    Sanmıyorum, AFL sensörleri ve "beyni" farklı çünkü.
                    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

maşallah sizin aracın göstergesi rengarenk oluyor o zaman

Yorum

105 tl ye yaptırdım dün ben

Yorum

Evet verebilir, hatta park yardımcısı hatası da verebilir, benimki de vermişti, sebebi aynı sensörden sinyal almaları. Benimki disko gibi oluyordu, hız ve devir göstergeleri de kendi kendine oynuyordu
                          ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
                          ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

bugun benimde basima geldi tamda direksiyonda usta vardi islak zemin algila diginda yapar dedi esp dugmesine basili tuttu gecti

Yorum

Konuyu hortlatayım , benim de başıma geldi. Direksiyonu tam sol yaptığımda abs-esp uyarısı yanmaya başladı. Kontağı kapat aç yaptığımda uyarı siliniyordu. Kablo kopması ya da temazsızlık olmadığını , sol ön teker sensörünün bozulduğunu ve değiştirileceğini söylediler. ABS-ESP 'yi komple devre dışı bırakmadığını da söylediler. Başına gelen arkadaş olursa bilginiz olsun.
                              1.6 T - COSMO - DVD 800

Yorum

İşleniyor...
                              X