Ynt: Bakım Sonrası Araç Bazen Gaza Basmama Rağmen Stabil Oluyor
Çok geçmiş olsun.
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
Geçmiş olsun Sami Bey; bizim şanzumanlar pek arıza yapmaz, şikayetiniz de bence
bununla ilgili değil. Tahminimce sizin arabanın partikül filtresi dolmuş, tıkanmış;bunun
için verimli çalışamıyor
+1 Ateşleme ve enjektör de olabilir.
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Geçmiş olsun. Aracın sıkıntısı büyük ihtimalle tork konvertörü veya şanzıman beyni de denilen elektronik devrelerden kaynaklanıyor. Vites geçişlerinde bir değişiklik var mı?
Partikül filtresi konusunda bir bilgim yok. İnşallah basit bir şeydir.
34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
Geçmiş olsun Sami Bey; bizim şanzumanlar pek arıza yapmaz, şikayetiniz de bence
bununla ilgili değil. Tahminimce sizin arabanın partikül filtresi dolmuş, tıkanmış;bunun
için verimli çalışamıyor
Partikül filtresi olduğunu sanmıyorum. Olsaydı bilgi ekranında Araç partükül Filtresi Tıkalı gibi bir hata verirdi. Ama en son aldığım yakıtlardan sonra agzosun ucunun diğer zamanlara nazaran daha islendiğini farkettim.
Güvenilir bir yerden yakıta takviye yapın yakıt kaynaklı da olabili
Kardeşimde oldu en son türkiyeden yakıt almış vw touran diezel 2.0 bulgaristan da araç çekişten düşmüş neredeyse gitmiyor modun da orada tanıdıkları bulduk ve kontrol ettirdik yakıttan dediler ve güzel bir yakıt aldıktan sonra araç düzelmişti acaba sizde de böyle bir durum mu var ?
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Orjinal yazı sahibi: FacomX
Güvenilir bir yerden yakıta takviye yapın yakıt kaynaklı da olabili
Kardeşimde oldu en son türkiyeden yakıt almış vw touran diezel 2.0 bulgaristan da araç çekişten düşmüş neredeyse gitmiyor modun da orada tanıdıkları bulduk ve kontrol ettirdik yakıttan dediler ve güzel bir yakıt aldıktan sonra araç düzelmişti acaba sizde de böyle bir durum mu var ?
+1
34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
En yakıtı Petrol Ofisinden aldım. Yola çıkmadan önce geçen hafta egzos ucundaki is dikkatimi çekmişti. Dün akşam yaşadıklarımdan sonra bu sabah kontrol ettim ilk defa bu kadar isli gördüm. Hava yağışlı olmasına rağmen.
Aracın devir çevirmesi nasıl? Devir eskisi gibi artıyorda mı araç hızlanmıyor yoksa devir çevirmede de mi hantallık var?
Turbo kaynaklı bir sorun da olabilir.
Ellere yar oldu
2.0 CDTI
Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri
Orjinal yazı sahibi: Insignia
Aracın devir çevirmesi nasıl? Devir eskisi gibi artıyorda mı araç hızlanmıyor yoksa devir çevirmede de mi hantallık var?
Turbo kaynaklı bir sorun da olabilir.
Araç başta gazı köklememe rağmen 3500 devri geçmiyor.
Sorunun yakıttan kaynaklandığı sonucuna vardık. Çeyrek depo yakıt var. Boşaltıp denedikten sonra sonucu paylaşırım.
İlginen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Orjinal yazı sahibi: dargure3
Sorunun yakıttan kaynaklandığı sonucuna vardık. Çeyrek depo yakıt var. Boşaltıp denedikten sonra sonucu paylaşırım.
İlginen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Son durum hakkında bilgi verir misiniz? Yakıt yüzünden mi oldu? İnşallah sorununuz düzelmiştir.
Yorum