Merhaba
Insignia 2.0 tdi 160 hp otomatik kombi.
Arabayi aldihimdan beri yaklasik 160000 km
sorunsuz surdum ama bakimlarini dort dortluk yaptirdim.
Su anda ani gaz vermelerde araba gucten kesiliyor ve hemen serbise gidin diye yazi cikiyor ve araba 2500 debiri gecmiyor.
Kontagi acip kapatinca normale donuyor. Sikistirmadan gaza basarsam sorun cikmiyor. Araba sollamaya
Korkuyor insan.
Servise goturdum konttol ettiler birsey bulamadilar. Turboyu kontrol ettiler saglam cikti.
Ariza kodu olrak P053A ve P0045 verdi. Turbo kontrol selonoidini degistirdiler ve P0045 arizasi gitti.
Diger ari z ayida sildiler. Devam surmeye badladim ykne ayni problem basladi aracinizo hemen servise goturun yazisi cikiyor.
Servise goturdugumde ise bilgisayarda birsey cikmiyor. Serviste sasirdi bu ise.
Bana soylenen serbis tarafindan yurtdisina danisacaklarmis
Bu konuda yardimci olursaniz cok sevinirim.
Insignia 2.0 tdi 160 hp otomatik kombi.
Arabayi aldihimdan beri yaklasik 160000 km
sorunsuz surdum ama bakimlarini dort dortluk yaptirdim.
Su anda ani gaz vermelerde araba gucten kesiliyor ve hemen serbise gidin diye yazi cikiyor ve araba 2500 debiri gecmiyor.
Kontagi acip kapatinca normale donuyor. Sikistirmadan gaza basarsam sorun cikmiyor. Araba sollamaya
Korkuyor insan.
Servise goturdum konttol ettiler birsey bulamadilar. Turboyu kontrol ettiler saglam cikti.
Ariza kodu olrak P053A ve P0045 verdi. Turbo kontrol selonoidini degistirdiler ve P0045 arizasi gitti.
Diger ari z ayida sildiler. Devam surmeye badladim ykne ayni problem basladi aracinizo hemen servise goturun yazisi cikiyor.
Servise goturdugumde ise bilgisayarda birsey cikmiyor. Serviste sasirdi bu ise.
Bana soylenen serbis tarafindan yurtdisina danisacaklarmis
Bu konuda yardimci olursaniz cok sevinirim.
Yorum