Az Evvel Maillerimi Kontol Ettiğimde, Üyesi Olduğum "MY OPEL" den Servis Hatırlatıcısı na Yönelik Bir Mail Geldiğini Gördüm. Aracımın Sırası İle Aşağıdan Yukarıya Doğru Yapılması Gereken Servis Tarihlerini, İçeriği İli Birlikte Yazıyor. En Üstte de Kam Mili Kayışı Değişimi İçin 150.000 Km veya 2020 Yılının (Hangisi Önce Gelirse) Belirtildiğini Gördüm. Masa Üstünün Bir Kopyasını Aşağıda Paylaşıyorum. Daha Önce Çok Tartışılan Bu Konu Hakkında GM den Gelen Bu Maile Ne Kadar İtibar Etmek Gerekir Diye Müşküle Düştüm. 2015 de Yapılması Gereken MOT Bakımı Ne, Onu da Anlamadım Doğrusu.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kam Mili Kayışı Değişimi İçin GM den Yeni Boyut!!
Collapse
X
-
Ynt: Kam Mili Kayışı Değişimi İçin GM den Yeni Boyut!!
Yanlışım var sa düzeltin. Düpedüz bu triger kayışı değil mi? Ne oldu bizim 60 bin yada 4. yıl bakımı? 1200 TL sırf bu strese sokan duruma ödedim bunu.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
-
O mail yanlış gelmez. Gelemez. Otomatik sistem. Kolay kolay yanlış yapılamaz. Harika bir kanıt. Ama hangi kullanıcı risk alır da 150 bin de değişir bilemem. 90 bin de kayış kopar da bu maili kanıt olarak gostersek ne dicekler çok ironi....CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
bu gün az önce A 16LET yani bizim 180 lik makinanın 4 yıl veya 60 bin km bakımını servise telefon açıp sordum servis kabuldeki arkadaşlara myopeldeki durumuda anlattım ama hala daha triger değişiminin 60 bin veya 4. yılda yapıldığında ısrarcılar ve ücret olarak 1260 tl fiyat çıkartıyorlar.insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
Yorum