Harika bir uygulama cok beyendim . Bizim burda servislerim 30 binde bir yada 1 yil olarak yapiliyor . Ben arabamin servisini Türkiyede yaptiracam ama Türkiyede 15 binlik yag bakimi oluyor ben burdan yag alip getirmeliyimiyim yoksa 30 binlik kosullari karsiliyacak yag opel servisinde mevcutmudur . Malum 15 binlik yag olsa turkiyeye gidip gelene kadar km dolar :-)
Çok ilginç bir sorun yaşıyorum. My OpelService'i indirdim, bu versiyon eski MyOpel'i yükle dedi OK dedim, program sayfası ekrana geldi ama Android 8 çalışan telefonumla uyumlu olmadığını söylüyor, yükleyemiyorum !
Ayrıca yüklediğinizde yükleme tarihinden itibaren değil, geçmiş servis işlemlerinide gösteriyor. Ben aracım için pipirikli olduğum için zırt pırt gitmişim
Az önce bende üye oldum. Araç bilgileri olarak verdigim şase no, plaka ve yıl yazmış ki 2013 biliyorum orada 2014 yazıyor. Başka da araç hakkında detaylara erişemedim. Belki servis seçimim yanlıştır. Önceki sahibi nerede baktırmıştır onu bilemedim.
Araç detaylarını hangi menüden görebiliyoruz bilgisi olan var mı acaba ?
Aracınızı dogrulayın yazan menüye de baktım alt menüleri var ancak araç ile ilgili bilgi yok. oopel.jpg
Yorum