Duyuru

Collapse
No announcement yet.

navi yön tusu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• navi yön tusu

arkadaşlar bu orta konsolda navi yön tusu ile sorun yasayan oldumu hiç genelde menüde gezerkende kullanılan bi tuş.benimkisi üzerindeki parlak şerit mikalaj kaplama kendi kendine ilk basta bosluk yaptı hafif dönüyodu şu an baya 180 dönüyor tus zaten basık bi tus hani kullanırken mecbur ordan çevirmek gerek ama boşda döndügü oluyor.daha önce böyle bi sorun yasayan oldumu ve ne gibi bi uygulama yaptınız bilgisi olan yardım ederse sevinirim.
    siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
    siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
    uçan teneke fiorino

Ynt: navi yön tusu

Enteresan daha önce duymadık Fotografını çekip yükleyebilirmisin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

abi çekip yüklerim tabide o bölge kopmadı yerinde duruyor sadece dönderirken boşda dönüyor
      uçan teneke fiorino

Yorum

ben anladım galiba boşta dediğin hızlı çevirirken normal biraz boşa dönmesi nazik davrandığında sorun devam ediyosa servise görünmek lazım...
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

http://j1305.hizliresim.com/19/v/nj97s.jpg siteye yükleyemedim bu linkde sıkıntı olmaz.

okla gösterdigim parlak olan yer metal rengi olan dönüyor sadece altındaki kısım boşda dönmüyor ama oranın boşda dönmesi tusun fonksiyonunu bozuyor plastik yer çok basık her zaman el degmiyor oraya bazen hafif oynuyor bazen fazla oynuyodu şu an 180 dönüyor.tuş kullanımı baya zor geliyor bana.
          uçan teneke fiorino

Yorum

benim dvd800de de öyle

Yorum

Orjinal yazı sahibi: AhmetG
              benim dvd800de de öyle
              seninki ne zamandır öyle abi o tusun kullanımı çok zor gelmeye basladı degiştirsem diyorum komple sistemi sökerler sanırım
              uçan teneke fiorino

Yorum

İşleniyor...
              X