Duyuru

Collapse
No announcement yet.

15.000km bakımı için önerilerinizi bekliyorum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 15.000km bakımı için önerilerinizi bekliyorum

arkadaşlar, aracımın 15.000 bakımı gelmiş bulunmakta. en geç cuma günü servise gitmem lazım. İzmir'de önerdiğiniz veya tanıdığınız bir yer var mı?
    birde fiyat bilgisi alırsam iyi olur.
    srk tmr srk tmr
    2012-insignia sports tourer 1.6t 180bg

Ynt: 15.000km bakımı için önerilerinizi bekliyorum

İzmir'de var ise Odak'ı tavsiye ederim,
    yoksa da İstanbul çok uzak değil
    INSIGNIA 1.364 CC

Yorum

Fiyatlar geldi;

arkas oto ; 420,00TL
      mercanlar ; 440,00TL
      kavuklar ; 465,00TL
      Surtaş ; 550,00TL
      Egem ; 460,00TL

bu arada yukarıdaki fiyatlara %15 iskonto uygulanacak.

Yorum

Yağı yağ filtresini hava ve polen filtresini kendimiz değiştirsek Toplamda 160 -170 tl tutar.Buji için bir anahtar alınırsa (bende var) bujilerde değiştirilir.Bunları yapmak çok zor değil.Sadece poleni sökmek biraz zor onun dışında bence yapılabilir.Bu arada hava filtreside çok pahalı 42 tl.Kutu içi performans filtresi alınsa 150 tl ye kendini daha çabuk amorti eder.
        Benim araç 2012 6 ayda 14700 de bakıma girmiş.Şuan 18 binde.Polen le yağını yağ filtresini değiştiririm.Hava filtresi yerine zaten K&N kutu içi filtre aldım.Birde WD40 yada bendeki gibi sıvı gres alırsanız.Arada kilit mekanizmalarını amortisörleri menteşeleri ve yaylarını inceden yağlarsınız.
        2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OkanB
          Yağı yağ filtresini hava ve polen filtresini kendimiz değiştirsek Toplamda 160 -170 tl tutar.Buji için bir anahtar alınırsa (bende var) bujilerde değiştirilir.Bunları yapmak çok zor değil.Sadece poleni sökmek biraz zor onun dışında bence yapılabilir.Bu arada hava filtreside çok pahalı 42 tl.Kutu içi performans filtresi alınsa 150 tl ye kendini daha çabuk amorti eder.
          Benim araç 2012 6 ayda 14700 de bakıma girmiş.Şuan 18 binde.Polen le yağını yağ filtresini değiştiririm.Hava filtresi yerine zaten K&N kutu içi filtre aldım.Birde WD40 yada bendeki gibi sıvı gres alırsanız.Arada kilit mekanizmalarını amortisörleri menteşeleri ve yaylarını inceden yağlarsınız.
          aracım 2008-2009 model olsa dediğiniz doğru kendim değiştirebilirim ama aracımın garantisinin devam etmesi için mecbur yetkili servise gitmek zorundayım.

Yorum

İşleniyor...
          X