Kalemle olmuyor,ben yaptım.Çıkıntı kenarlardan biri kırıldı,kopsaydı komple su fıskiyesi değiştirmek zorunda kalacaktım.Hiç bulaşmayın.Verin 10-15tl sanayide tornacı dolu,ölçüyü yolladım.Riske gerek yok.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Silecek fıskiyesi ayar aparatı
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: Wolverine View Post
Kalemle de olsa bana uyar valla. Yeterki iş görülsün. Resmi bulunca gönderin veya nasıl yaptıklarını anlatan bir yazı, ingilizce de olsa olur. Paylaşmayı unutmayın.Ekli DosyalarYou do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View Post
Acil sabah yazdım kusura bakma
Bana bu ölçülerde bi kardeşim yaptırdı,on numara oldu.
Benim sizden ricam bu aparatı ben size adres bilgilerimi versem siz bana karşı ödemeli kargoyla gonderseniz..o şekilde tornacı birebir aynısını yani yapılmışından bakıp yapmayı kabul etti. Ben de kendime bir adet yaptırdıktan sonra yine sizin aparatı kargoyu ödeyerek geri gönderirim. Mümkün müdür?@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
-
Ancak zaman buldum yazabildim. Burda sanayide baya bi tornacı gezdim. Hepsinin acil ve çok önemli işleri var, bu aparata ayıracak vakitleri yok..dedikleri bu.. aslında para kazanmayacaklar ya ondan..
Benim sizden ricam bu aparatı ben size adres bilgilerimi versem siz bana karşı ödemeli kargoyla gonderseniz..o şekilde tornacı birebir aynısını yani yapılmışından bakıp yapmayı kabul etti. Ben de kendime bir adet yaptırdıktan sonra yine sizin aparatı kargoyu ödeyerek geri gönderirim. Mümkün müdür?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View Post
Çalışma saatlerimden dolayı kargoya gidebilirmiyim bilmiyorum ama ben adresi alayım.Olurda fırsatım olursa yollarım.@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
-
Zaman bulabilirseniz siz yeterki gönderin. Zamanınız olmuyorsa iş yerine kargoyu çağırın, zamanım yok göndermeye dersiniz, adresten alma şeklinde de gönderebilirsiniz. Ücreti önemli değil. Ben şimdiden size teşekkür ederim. Özelden adresimi yazıyorum.
Yorum
-
Yorum