Konu kirliliği olmaması açısından yeni konu açmak istemedim.
Bu aparattan ülkemiz sınırları içinde satışı yapılan bir web sitesi var mı?
Yurtdışında var ancak ülkemize gönderim yapmıyorlar veya paypal ile ödeme var, o da kalktı artık biliyorsunuz.
Veya buna bir çözüm bulan var mı?
Fıskiyeden adam gibi camlara su gelmesi için bir çözüm lazım artık, servislerde bu aparat olmuyor, olan da yapamıyor, uyduruk iş yapıyor olmuyor..
Konu kirliliği olmaması açısından yeni konu açmak istemedim.
Bu aparattan ülkemiz sınırları içinde satışı yapılan bir web sitesi var mı?
Yurtdışında var ancak ülkemize gönderim yapmıyorlar veya paypal ile ödeme var, o da kalktı artık biliyorsunuz.
Veya buna bir çözüm bulan var mı?
Fıskiyeden adam gibi camlara su gelmesi için bir çözüm lazım artık, servislerde bu aparat olmuyor, olan da yapamıyor, uyduruk iş yapıyor olmuyor..
İngiltere forumlarında denk gelmiştim sanırım. Uyduruk şeffaf tükenmez kalemin arkası ile ayar yapıyorlardı, aynı yukarıdaki teknik çizimin aynısıydı kalemin arkası. Genellikle sağda solda olan bakkal kalemi, idda kalemi gibi bişeydi Resmini bulursam atarım
İngiltere forumlarında denk gelmiştim sanırım. Uyduruk şeffaf tükenmez kalemin arkası ile ayar yapıyorlardı, aynı yukarıdaki teknik çizimin aynısıydı kalemin arkası. Genellikle sağda solda olan bakkal kalemi, idda kalemi gibi bişeydi Resmini bulursam atarım
Kalemle de olsa bana uyar valla. Yeterki iş görülsün. Resmi bulunca gönderin veya nasıl yaptıklarını anlatan bir yazı, ingilizce de olsa olur. Paylaşmayı unutmayın.
Yorum