Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opetten Su Katkılı Eurodiesel

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Opetten Su Katkılı Eurodiesel

Gecmıs olsn Ahmet
    Mazor işi sıkıntı

2005 yıllardan berı hep aynı opet bayısınden mazot alıyorum bı sıkıntıyla karşılasmadık.

Yorum

geçmiş olsun Ahmedim , inşallah sıkıntı Opetten kaynaklanmamıştır , bir güvendiğimiz Opet var onu da kaybetmeyelim..
      www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
        Opet şimdi tekrar aradı, depoda kalan yakıt ile yola devam edeceğiz aynı sorun tekrar çıkarsa numuneyi alın dedi. Ok dedik.. Bakalım kısmet

Birde şöyle bir durum var Chevrolet' de kronik bir problemmiş partikül filtresi arızası.. Mevsim değişikliği, nem vs de olabileceği söylendi.. O nedenle direkt bayiye çamur atmak doğru olmaz.
        ahmet abi bizdede captiva var 1.5 senedir kullanıyoruz.partekül filtesi ışığı sadece 4 kere yandı şu zamana kadar hep aynı bayiden yakıt alırım. Kısa mesafe çok kullanılırsa ve ışık sönmeden arabayı stop ederseniz devam ediyor.
        İlk yandığında servise sormuştum 2.vites 50 km hızla gidiyorum 5-10 dk içerisinde temizleniyor ve ışık sönüyor
        Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
        GIBBON

Yorum

Tahminim Partikül filtresi arızası yakıttan olduğunu düşünmüyorum....Partikül filtresini protek in temizleme sıvısıyla temizlet serviste sıkıntı gitsin ( Partikül filtresi için
          söyleyeceğim söz LAp ciki.............. :P )
          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
          [center]

Yorum

geçmiş olsun, mazot konusunda yorum yapamicam

Yorum

geçmiş olsun Ahmet bence istasyonun hatası vardır ben hep opetten yakıt alıyorum bi sorun yok
              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
              X